Tags

, , , , , , ,

Zijn jullie ook zo gek op tape? Dan heb ik vandaag een leuke tip voor jullie!

tapejes

Deze leuke (papieren)tapejes zijn momenteel te koop bij Flying Tiger voor 1,- per stuk! In totaal zijn er 10 verschillende tapes. Helaas zit de Tiger nog maar in zes steden in Nederland, maar wel in het midden van het land en erg leuke steden. Zelf was ik dinsdag in Utrecht al wezen kijken maar toen moesten ze nog binnen komen, dus heb ik een vriendin ingeschakeld die ze donderdag voor me is wezen halen. Mocht je dus niet in de buurt wonen, misschien heb je wel een (pen)vriendin in de buurt van een Tiger wonen die zo lief is ze voor je op te willen sturen.

Zoals je van tape voor 1,- kan verwachten is het geen MT kwaliteit. Het papier is wat dunner en daarmee is ook de lijmlaag wat dunner. Ik durf dus niet te garanderen dat ze goed op een envelop blijven plakken, maar het blijven leuke tapejes om je brieven en kaartjes mee te versieren! En mocht je toch naar Flying Tiger gaan, vast in het assortiment hebben altijd leuke kaarten, inpakpapier en gekleurde labels!

Liefs, Ruchama