Tags

, , , , , , , ,

Yogi tea

Als er post op de mat valt, kijk ik altijd het meest uit naar de brief. Maar soms kan een klein cadeautje erbij ook heel fijn zijn.
Al jaren lang zoek ik naar allerlei platte, verstuurbare kleinigheidjes. Het theezakje blijft favoriet. Het is licht, dus je verzendkosten worden niet veel hoger. Het is niet duur, één zakje meesturen is voldoende. Je leert veel soorten kennen door het uitwisselen van allerlei smaken en merken. Én het geeft je vooral het gezellige gevoel van bijkletsen. Alsof je bij de schrijfster van de brief bent om thee te leuten.

De theezakjes van Yogi Tea vind ik erg mooi. Ze lijken op gelukskoekjes door de teksten op de kaartjes van het zakje. Er zijn een heleboel verschillende teksten, dus het is een verrassing welke je stuurt of ontvangt. Ik koop ze altijd bij Ekoplaza of De Tuinen.

Ken jij nog andere thee, die niet alleen heel lekker, maar ook mooi verpakt is of iets andere extra’s heeft? Dan hoor ik dat graag!

Lieve groetjes, Nienke.

Edit: Inmiddels zijn er nog meer blogjes over bijzondere theezakjes geplaatst. Ken je de zakjes van Clipper, Etos, Shoti Maa, Peeze CommuniteaPickwick en Natural Temptation al?