Tags

,

oproepje

Wij hebben een liefde voor post, maar zijn daarin zeker niet alleen. Op onze site willen we dan ook graag ruimte maken voor meer verhalen dan alleen die van onszelf! We zijn heel erg nieuwsgierig naar bijzondere verhalen over post. Heb jij dankzij post een bijzondere vriendschap gevonden? Heeft post jou door een moeilijke periode in je leven gesleept? Heeft dat ene kaartje op precies het juiste moment dat verschil gemaakt? Heb je dankzij post iets nieuws ontdekt van jezelf? Kortom: heeft post iets bijzonders betekend in jouw leven (of doet het dat nog steeds)? Dan zijn wij reuze benieuwd naar jouw verhaal!

Heb jij wel een verhaal, maar vind je het lastig om het op te schrijven? Dan helpen wij je met een vragenlijst die je als leidraad kunt gebruiken voor je blogje. Samen geven we vorm aan jouw verhaal en de wijze waarop je dat hier gaat delen.

Wil jij je verhaal wel delen met ons en onze lezers? Of heb je wel interesse, maar wil je eerst meer weten? Mail ons dan op postfabriek@gmail.com en je hoort van ons.

Liefs,
Ruchama, Nienke en Kim