Vandaag is het zo ver! De afgelopen week hebben we heel veel reacties gekregen op het leuke PostpapierEnzo pakket wat jullie konden winnen. Super om te lezen hoe enthousiast jullie zijn en allemaal hopen het pakket thuis gestuurd te krijgen! We hebben vier A4tjes met namen in de grote glazen pot mogen stoppen maar op video bleek het glas niet zo handig te zijn. Dus hebben we alles overgegooid in een gezellig mandje en daar een naam uit gegraaid!

Hoog tijd om te laten zien wie het PostpapierEnzo pakket heeft gewonnen!

Roxanne, heel veel plezier met het pakket en we verwachten natuurlijk wel een gestempelde brief van je!

Alle anderen, heel erg bedankt voor het mee doen. We hopen dat je ondanks dat je niet hebt gewonnen toch gezellig post blijft maken en je in de Postfabriek genoeg ideeën opdoet! Je kan ons, rechts in de zijbalk, volgen via Bloglovin’ en/of de mail zodat je altijd op de hoogte blijft van onze nieuwste blogs!

Als laatste willen we Anita nogmaals bedanken voor het leuke pakket wat ze voor de Postfabriek heeft samengesteld! En nu je weet dat je niet hebt gewonnen kan je alleen vandaag toch nog even gebruik maken van de 15% kortingscode ‘Postfabriek’ in de webwinkel!

Liefs, Kim, Nienke en Ruchama