Tags

, , , , , , , , , ,

Dreamkey Design is opgericht door Nienke om haar grafische ontwerpen te verkopen, maar vervolgens het verwezenlijken van een droom geworden. Naast haar eigen lijn verkoopt Nienke ook prachtige producten van andere merken. Haar shop is dan ook zeker de moeite waard om eens in rond te snuffelen, want je vind er ook dingen die nét even anders zijn dan in andere webshops!

DKDonuitgepakt

Recentelijk deed ik weer een bestelling en natuurlijk laat ik graag aan jullie zien welke prachtige producten je bij Dreamkey o.a. kunt kopen.

Mijn bestelling was keurig verpakt in een aantal envelopjes, versierd met leuke masking tapejes en een label met “bedankt!”. Ik vind het altijd zo fijn als een webwinkel mij bedankt voor mijn bestelling, zo voelt het echt alsof we elkaar blij hebben gemaakt! De bestelling was verpakt in een bubbeltjesenveloppe. Het rolletje decotape op bovenstaande foto was een gratis extraatje bij de bestelling!

DKDextraatje

In één cadeauzakje zat dit extraatje. Mooie visitekaartjes van Dreamkey Design, een hartjessnoepje en nogmaals een bedankje voor de bestelling. Zo leuk, dat persoonlijke!

DKDtape-en-doosje

In een ander cadeauzakje zat een rolletje leuke masking tape met gekleurde blokjes én een schattig doosje ter grootte van een luciferdoosje.

DKDinhouddoosje

In dit superleuke doosje zaten allemaal lieve stickerspreukjes! Het doosje kost €2,50 en is een leuk brievenbuscadeautje voor iemand of natuurlijk leuk om zelf te gebruiken. Maar waar het mij om ging in deze bestelling waren de práchtige kaarten die Nienke verkoopt, deze zaten in het derde zakje!

DKDKraftkaarten
DKDkraftkaartenveloppe
DKDkraftkaarcu

Bovenstaande kaarten zijn echt prachtig en kosten maar €1,95 p.s.! Aan de voorkant is een mooi ontwerp uitgesneden, aan de binnenkant zit een gekleurd velletje om het ontwerp extra uit te laten komen. Om de kaart kun je een band doen met een lieve tekst erop, maar is de tekst niet van toepassing kun je deze ook weglaten natuurlijk. De kaarten verstuur je in prachtige enveloppen!

DKDkaarten
DKDkaartdetail

Deze kaarten kosten zelfs maar €1,50 p.s. en zitten verpakt op een mooi kartonnetje wat je kunt hergebruiken voor post. De envelopjes hebben een mooi motiefje aan de binnenkant. De kaarten zijn gemaakt van papier met mooie glimmertjes erin.

Nienke schrijft op haar webshop dat zij met haar eigen lijn mensen wil inspireren om hun dromen na te jagen, omdat zij dat zelf ook gedurfd heeft. Ik ben blij dat zij die droom heeft waar gemaakt, want de spulletjes die ze verkoopt zijn erg mooi!

En wat is jouw droom?

Liefs,
Kim