Tags

, , , , , , , ,

Van de zomer hebben wij een heuse Postpapier Enzo themaweek gehouden. We kregen o.a. mooie postspulletjes opgestuurd. Omdat we alleen het laten zien van gekregen spulletjes niet leuk vinden gingen we er zelf mee aan de slag en lieten jullie zien wat je met het materiaal zou kunnen doen. Onlangs stuurde Anita ons weer wat prachtige postspulletjes op en ook daar zijn we natuurlijk mee aan de slag gegaan.

Vandaag laten we jullie de spulletjes zien zoals ze te koop zijn. Zaterdag komt er een logje online waarin we laten zien wat we ermee gemaakt hebben om jullie te inspireren. Natuurlijk geven we dan ook een kortingscode van PostpapierEnzo zodat je zelf wat mooi materiaal aan kan schaffen!

Benieuwd naar wat voor moois we hebben gekregen? Kijk maar mee!

Midori 1

Anita heeft een mooi pakketje samengesteld met producten van het merk Midori. Midori is een merk met hele mooie postspulletjes. Misschien ken je hun Traveler’s Notebook wel. Een notitieboek wat je zelf helemaal kan vullen en aanpassen aan je eigen wensen, hiervoor hebben ze stickers, zakjes, envelopjes, etiketten, sheets, paperclips en nog veel meer moois.

Bij Postpapier Enzo vind je veel verschillende vullingen voor het Traveler’s Notebook maar ze zijn natuurlijk niet alleen hiervoor te gebruiken! Je kan ze ook heel leuk voor je eigen agenda, dagboek en zelfs post gebruiken. Het uitpakken van dit pakketje was een feestje omdat het zulk mooi en verrassend materiaal is. De kwaliteit is goed en het zijn originele spulletjes!

Wij werden gelijk verliefd op het merk en het materiaal. De prijs is er helaas niet naar om er heel veel van aan te kunnen schaffen maar eerlijk is eerlijk – de spulletjes zijn hun prijs zeker waard!

Midori boekje 1Om te beginnen met deze leuke envelopjes van 18 x 12,5 cm Je hebt 10 rode en 10 blauwe op een blokje voor €6,95 (ook in poststijl te koop!)

Met leuke details als gestikte randjes en een ritsje – waar de opening van de envelop zit. Hoe leuk is dat!?

Ondanks dat het een envelop is kan je de buitenkant prima gebruiken als eerste velletje van je brief. Er is genoeg ruimte om op te schrijven en zo te verwijzen naar het ritsje waar je de rest van de brief in kan stoppen. Maar wat dacht je van een mooie quote op de buitenkant?

Midori airmail 1

In dezelfde stijl als de grote enveloppen heb je deze kleine airmail envelopjes (12×8 cm). Er zijn twee verschillende blokjes (beide in poststijl) te koop en per blokje heb je 20 envelopjes in twee verschillende kleuren voor €4,95. Ook deze envelopje hebben weer een echte opening waardoor je er een lief briefje of klein kadootje in kan plaatsen!

Midori doorschijnzakjes 1

Deze insteekhoesjes zijn niet alleen heel handig voor in je agenda of notebook maar ook leuk om in je post te verwerken! De hoesjes hebben plakranden waardoor je ze makkelijk op kan plakken waar je maar wil. Ze zijn verkrijgbaar in twee maten – 8 grote (15,5 x 10,5 cm) voor €6,95 of 16 kleine (9,5 x 6,3 cm) voor €6,95 en schijnen erg mooi door!

Midori gekleurde zakjes

En dan nu onze favorieten. Deze geweldige vrolijke zakjes! Ze hebben een achterkantje met een printje en een mooi doorschijnend sheet als voorkant. Anita heeft heel veel verschillende soorten printjes in haar webwinkel staan en ze zijn er in twee verschillende maten. 12 grote (19×13 cm) zakjes voor €7,95 en 15 kleinere (13×9,5 cm) zakjes voor €6,95

De leuke etiketten op de foto is slechts één van de vele leuke setjes die er te koop zijn. Je hebt er 12 (2 designs) voor €4,95

Kaarten

Naast de Midori spulletjes kregen we ook alledrie een set van Anita haar nieuwe kaarten opgestuurd! Ze heeft al twee keer eerder zelf kaarten laten ontwerpen en ook nu heeft ze weer vier verschillende kaarten uitgebracht! Al haar kaarten zijn €0,99 per stuk en zoals altijd mooi stevig!

We willen Anita bedanken voor weer een leuk pakketje met mooie spullen en we hopen dat jullie je al verheugen op zaterdag, om te zien wat we met dit prachtige materiaal hebben gemaakt! Om daarna zelf aan de slag te gaan!

Voor degenen die al ervaring hebben met dit merk, wat vinden jullie er van en wat zijn jullie favoriete items?

Liefs, Kim, Nienke en Ruchama