Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Waren we anderhalf jaar geleden nog wild enthousiast omdat we 100 likes op Facebook hadden gehaald, hebben we vandaag de dag (over de) 1000(!) likes. Wow! Wat leuk dat er zoveel mensen onze Postfabriek leuk vinden en dat tonen door een like op onze Facebook Pagina.

een deel uit het 'onze favorieten'-pakket

een deel uit het ‘onze favorieten’-pakket

De duizend is een te leuk getal om zomaar voorbij te laten gaan.  Al kletsende kwamen we op het idee om een pakket te maken met al onze eigen favorieten. Wie ons langer volgt weet dat we (onder andere) dol zijn op de witte pen, wenskaartzakjes, wiebeloogjes en mooie theezakjes! Deze zitten dan ook zeker in het pakket maar we werden steeds enthousiaster en het is een heerlijk, overvol pakket geworden! We zijn stiekem een beetje jaloers op de winnaar hihi.

Het pakket kan je winnen door op dit bericht op Facebook te reageren! Dit logje is alleen bedoelt om wat uitgebreider te kunnen laten zien wat je precies kan winnen en gelijk de bijbehorende logjes te linken. Kijk je mee wat we allemaal in het pakket hebben gestopt?

wenskaartzakjes en brievenbusdoosjes

verschillende maten wenskaartzakjes en twee maten brievenbusdoosjes

verschillende maten wenskaartzakjes en twee maten brievenbusdoosjes

De wenskaartzakjes waren één van de eerste dingen die we alle drie gilden om in het favorieten pakket te stoppen. Inmiddels hebben we verschillende maten in huis om bij elke kaart een perfect passend zakje te hebben.

Witte pen, wiebeloogjes en zoogdierenpostzegels

1000 likes op Facebook pakket met onze favorieten9

wiebeloogjes, postzegels en natuurlijk een witte pen

Soms hebben we even ruzie met de witte pen maar meestal is het een absolute favoriet. Om op wenskaartzakjes te schrijven maar ook op kraftpapier staat het heel mooi! En de zoogdierenpostzegels blijken perfect te zijn om op te leuken met wiebeloogjes! Al maken wiebeloogjes elk dier of figuur leuker en dus gebruiken we ze regelmatig.

Airmail thema

1000 likes op Facebook pakket met onze favorieten12

airmail enveloppen en airmail/post thema tapejes

Zonder twijfel ons favoriete thema, airmail en post! Niet alleen de kleuren maar ook de mooie stempels en tapejes die je er bij kan gebruiken. In het pakket zitten dan ook stukken van de airmail tapejes die Ruchama in haar verzameling heeft en een aantal enveloppen.

1000 likes op Facebook pakket met onze favorieten7

passe-partouts om kaarten van te maken

Mooie theezakjes

1000 likes op Facebook pakket met onze favorieten10

mooie theezakjes van verschillende merken

Als je bij Nienke thee gaat drinken mag je altijd kiezen uit de mooiste zakjes en deze stuurt zij ook met haar brieven mee! Extra gezellig om een kopje thee te zetten bij het lezen van je ontvangen brief met zo’n mooi theezakje!

Kraft en flessenpost

1000 likes op Facebook pakket met onze favorieten4

Een flesje om flessenpost mee te maken, onze eigen postzegels en verschillend kraftmateriaal

Oooh kraft! Wat een fijn soort papier! Het briefpapierblok met flinterdun kraftpapier is bij ons alle drie favoriet maar we vallen ook voor alle andere mooie kraft spullen.

Een flessenpost flesje kan natuurlijk niet ontbreken in ons favorieten pakket. Dit is een absolute topper om te maken én te ontvangen.

BIRI kaarten

onze favoriete BIRI kaarten

onze favoriete BIRI kaarten

Dat we fan zijn van BIRI is welbekend! BIRI maakt regelmatig gebruik van het postthema in haar kaarten, waar wij weer heel blij van worden. De linkerkaart is bij Hema te koop, de andere twee komen uit de KieKlijn.

gekleurde stickers en etiketten

1000 likes op Facebook pakket met onze favorieten8

gekleurde stickers en etiketten

Hier hoeven we weinig aan toe te voegen toch? Een stapeltje gekleurde stickers maakt elke postliefhebber blij!

Inpakpapier

favorieten pakket

ons favoriete inpakpapier

Een hele mand vol rollen inpakpapier, een bekende tic van de postliefhebbers. Want met inpakpapier kan je zoveel mooie dingen maken! In het pakket hebben we dan ook een aantal stukken van ons favoriete inpakpapier gedaan. O.a. prachtig papier van Tassotti en het bekende typemachine papier!

Papieren zakjes

1000 likes op Facebook pakket met onze favorieten6

zakjes met allemaal leuke printjes

1000 likes op Facebook pakket met onze favorieten11

zelfgevouwen zakjes

Nog zo’n verslaving… papieren zakjes! Ideaal om als envelop te gebruiken of een brievenbuscadeautje in te doen. En in zoveel leuke printjes en verschillende maten te koop! Nienke maakt ze ook graag zelf met een handig houten enveloppen malletje!

En daarmee zit het pakket propvol! In de lege hoekjes hebben we nog wat luciferdoosjes gelegd omdat we deze ook graag gebruiken.

1000 likes op Facebook pakket met onze favorieten5

het totaalpakket

 

een deel uit het 'onze favorieten'-pakket

een deel uit het ‘onze favorieten’-pakket

Worden jullie net zo enthousiast van dit pakket als wij zelf worden? Om kans te maken op dit pakket ga je naar dit Facebook bericht. Daar lees je hoe je mee kan doen!

Veel liefs, Ruchama, Kim en Nienke

PS. Deze winactie is alleen voor de lezers die een Facebook account hebben. Een volgende winactie is weer voor iedereen!