Lieve lezers,

Vanaf de buitenkant is het al een hele tijd stil op de Postfabriek. We waren hard toe aan een lange vakantie. En dan niet zo eentje waarin je met je billen op het strand in de zon ligt te baden, maar eentje waarin we juist heel hard bezig zijn geweest met inspiratie op doen en de koers bepalen die we willen varen met de Postfabriek. Nog heeeeeel eventjes geduld en dan zijn we vanaf aankomend weekend weer terug met twee blogjes per week over post post post, zoals jullie van ons gewend zijn. We hebben weer bergen met ideetjes en zijn ondertussen bezig met andere, stiekeme plannen maken. Helaas kunnen we daar nog niks over vertellen, omdat alles nog heel onzeker is. We hopen dat al onze geduldige, trouwe lezers weer gezellig komen meelezen met ons. En we willen jullie blijven uitnodigen om mee te doen met de Postfabriek.

Heb je een bijzonder verhaal over post wat je kwijt wil? Of wil je graag een oproepje doen voor een penvriend(in)? Of heb je iets mega creatiefs gemaakt en wil je onze lezers laten zien hoe dat moet? Mail ons dan op info@postfabriek.nl en dan bekijken we of jouw idee bij ons past. En ook als je een goede tip hebt voor ons over post, een vraag voor ons hebt of gewoon je verhaal kwijt wilt mag je ons altijd mailen.

In de tussentijd willen we jullie nog even verblijden met een vrolijke foto van de live vergadering die we gehad hebben deze zomer. Het was súper gezellig en inspirerend.

041

Tot heeeeeeeel gauw!

Liefs,
Nienke, Ruchama & Kim