Tags

, , , ,

Ondanks dat we afgelopen week genoten van het zonnetje, is toch echt de herfst is aangebroken. De bomen beginnen te kleuren, bladeren vallen en de zon schijnt prachtig op de dauw. Zelfs als je niet dol bent op de herfst, is het een heerlijk postseizoen! Knus binnen post maken, knutselen met prachtige kleuren én de kinderpostzegels zijn weer uit.

We zetten weer alle nieuwe postzegels, nieuwtjes en tips voor je op een rijtje in alweer deel vijf van de postzegelnieuwtjes reeks!

KINDERPOSTZEGELS 2015

Kinderpostzegels 2015

Kinderpostzegels 2015

Ze kunnen je niet zijn ontgaan… de nieuwe kinderpostzegels. Wat een leukerds! Zijn we allemaal niet dol op de Gouden Boekjes? Zelf heb ik het boekje van de brandweermannetjes versleten. Het velletje van zes postzegels heeft ontwerpen van drie verschillende boekjes waarin een veilig thuis voor het kind centraal staat.  Met het kopen van de kinderzegels steun je de kwetsbare kinderen. Een zegel is geldig tot 20 gram!

De kinderen gaan weer langs de deuren maar met alle sociale media van tegenwoordig is het ook mogelijk dat verre vrienden of familie kinderpostzegels bij je kinderen kunnen kopen. Mochten er geen kinderen bij jou langs de deuren komen, denk dan eens aan de kinderen van je postvriendinnen, bij hen kan je namelijk ook bestellen! Zelf heb ik niet alleen de velletjes zegels besteld, maar ook de Gouden Boekjeskaartenset. Benieuwd naar wat je allemaal kan bestellen en de bijbehorende prijzen, kijk dan even hier waar je ook gelijk kan bestellen.

kinderzegels

 

Postzegels voor Postcrossing

Elk kwartaal past natuurlijkefoto.nl hun aanbod postzegels aan het seizoen aan. Naast heel veel mooie natuurlijke kaarten verkopen ze ook postzegels, speciaal voor Postcrossing met een Internationaal tarief. Deze herfst kan je kiezen tussen een vos, paddenstoelen en een eekhoorntje. Per vel van tien zegels  kosten ze €13,50 en zijn hier te koop.

Postzegels van natuurlijkefoto.nl

Postzegels van natuurlijkefoto.nl

Nieuwe uitgiften van de Collect Club

Je kan je postzegelhart weer ophalen bij de nieuwe uitgiften van de Collect Club! Kijk je mee welke postzegels er de afgelopen tijd zijn uitgekomen of binnenkort uit komen?

PAddenstoelen

Prachtig bij je herfstthemapost passen deze paddenstoel postzegels! Voor een set van negen verschillende zegel betaal je €9,95. Iets duurder dan het reguliere tarief maar dan heb je wel prachtige zegels!

Postzegelnieuwtjes v-001

Dierenportretten

Charlotte Dumas is een bekende Nederlandse fotografe die portretten van dieren fotografeert. Een vel met tien verschillende portretten kost €6,90 wat het normale tarief is.

Postzegelnieuwtjes v-002

Das toch een kaart waard

Speciaal voor de toffe peren en de oogappeltjes kan je voor €2,- deze twee vrolijke postzegels kopen.

750097 (1)

Dag van de postzegel

Nog heel even geduld maar vanaf 16 oktober zijn deze mooie postzegels te koop.

351461_vel (1)

Scheepsmodellen

Ook prachtig en een tikje stoerder dan de meeste postzegels zijn deze Scheepsmodellen postzegels, te koop vanaf 12 oktober voor €6,90

351361_vel (2)

Nijntje in de dierentuin

Het hele jaar door komen er nieuwe vellen met vrolijke Nijntje zegels uit. 1 oktober is het vel van Nijntje in de dierentuin uitgekomen en kan je hier bestellen. Voor vijf zegels betaal je €5,-. Heb je de andere velletjes gemist? Hier vindt je een overzicht en op 1 november komt het volgende velletje uit.

750017

Persoonlijke postzegels

Zou PostNL ons echt tot december laten wachten voor ze met een nieuwe kortingscode komen? Ik ben er een beetje bang voor… Daarom wil ik jullie tot die tijd maar inspireren met de Persoonlijke Zegels die ik zelf heb laten maken in de afgelopen maanden. Rond vaderdag was er heel kort een code geldig maar ook daarbuiten bestel ik wel eens een velletje als cadeautje voor een ander of voor mezelf. Hoe meer velletjes je besteld, hoe lager de prijs wordt maar toch wachten we vol smart op een nieuwe kortingscode!

Favoriet als thema is toch wel echt mijn eigen Lupa. Hoe leuk is het om post te versturen met je eigen hondje! Ik heb alweer wat foto’s klaar staan voor de volgende ronde 😉

Postzegelnieuwtjes v-003

Maar bij de vorige ronde heb ik ook gekozen voor een aantal postthema’s en vooral de typemachine vind ik echt geweldig leuk geworden! Die bestel ik dus zeker nog een keer bij.

Postzegelnieuwtjes v-004

Diverse postzegel websites

Inmiddels wel bekend maar voor de zekerheid toch ook in dit logje is postzegelsmetkorting.nl. Hier koop je oude eurozegels en plak je in totaal het huidige tarief. Zo verstuur je goedkoper je post!

Ook heel leuk is FQStamps waar ze oude uitgiften postzegels verkopen. De postzegels die Collect-Club na een tijd uit hun assortiment doen, vind je hier gelukkig nog terug want er zitten zoveel mooie tussen! In het vorige logje lees je uitgebreid over mijn aankopen.

Op zoek naar postzegels om te decoreren? Kijk dan eens op Marktplaats, hier vind je voor een klein prijsje vaak hele enveloppen vol met postzegels om te kunnen gebruiken voor je poststukken.

Dit was het weer voor dit keer. Mocht jij nou leuke postzegel tips voor ons hebben, deel ze dan vooral!

Liefs, Ruchama