Tags

, , ,

Aanstaande vrijdag 9 oktober is het weer de internationale dag van de post. Een dag waar wij toch wel wat aandacht aan willen besteden natuurlijk! De dag wordt al 35 jaar gevierd en is ooit in het leven geroepen door de Universal Postal Union die met de dag het kaartje en de post levend hopen te houden. Er wordt wereldwijd aandacht besteed aan de dag, danwel door winkels die leuke acties in het leven roepen, postbedrijven die nieuwe postzegels uitbrengen of hun medewerkers in het zonnetje zetten of zelfs ministers die het in een toespraak over echte post hebben. In Nederland is het geen dag die heel erg leeft, hebben wij het idee. We zijn daarom op zoek gegaan wat er wél aan deze dag gedaan wordt en delen dit graag met jullie. Lees dus gauw verder voor leuke acties van een aantal van onze favoriete webshops!

9 oktober dag van de post

Leuk dat er zoveel webwinkels inspelen op de Dag van de Post met speciaal samengestelde postpakketjes, kortingscodes of zelfs weg te geven postspulletjes. Hieronder zie je een overzicht van de bij ons bekende kortingscodes en acties!

Kortingscode en Winactie Vlinders in je Buik (gesloten)

Vlinders in je buik, wie krijgt ze niet van mooie post én wie kent deze webwinkel nou niet? In Corina haar webwinkel vind je mooie tape, zakjes, kaarten, touw, stickers en prachtig papier. Van alles om post mee te maken. Speciaal voor de Dag van De Post heeft Corina niet alleen een kortingscode beschikbaar gesteld, maar ook twee leuke postpakketjes om weg te geven!

Je kan kiezen tussen één van de twee pakketjes. Het ene pakketje is in een Holland thema samen gesteld en het andere pakketje is een mix van verschillende leuke spulletjes.

De te winnen 'Vlinders in je Buik' pakketjes!

De te winnen ‘Vlinders in je Buik’ pakketjes!

Hoe doe je mee

Heel simpel! Geef Corina een like of volg haar op de volgende sociale media: Twitter, Facebook en Instagram. Maar vooral: laat onder dit logje een reactie achter van wat voor soort post jij vlinders in je buik krijgt! Vergeet niet een geldig emailadres te gebruiken én aan te geven welk pakketje je zou willen winnen. Zaterdagavond worden er twee winnaars bekend gemaakt.

De winnaressen zijn Leone en Carlijn! 

kortingscode

Naast de te winnen pakketjes is er ook een kortingscode beschikbaar voor onze lezers! Met de code ‘postfabriek‘ krijg je wel 20% korting op je bestelling bij Vlinders in je Buik. De code is geldig t/m zondag 11 oktober!

Cardcetera bestelling

We schreven al eens over Cardcetera, de geweldige webshop van Astrid vól met (ansicht)kaarten. In September bracht Cardcetera een nieuwe kaartenlijn uit. genaamd Words. Op de kaarten staan een Nederlands woord met bijpassend beeld en een engelse uitleg van het woord. Hierdoor zijn de kaartjes ook heel leuk om internationaal uit te brengen.

Kaartenserie Words van Cardcetera

Kaartenserie Words van Cardcetera

cardcetera kaart words

Naast dat Kim zo’n leuk setje Words-kaarten ontving, deed Ruchama ook nog een eigen bestelling bij Cardcetera.

Hoewel ik (Ruchama) kaarten sowieso mooi vind, gaat mijn posthart toch net even wat harder kloppen van postkaarten. Het is net even wat fijner, mooier en leuker dan een dubbele kaart. Juist de stevigheid, het omdraaien van de kaart en het beschrijven en versieren van de achterkant maakt dat mijn voorkeur toch echt naar de postkaarten uit gaat! Ik koos van verschillende ontwerpers kaarten uit. Er is zoveel moois te kiezen! De eerste postkaarten zijn al naar de brievenbus gebracht maar voor vrijdag zullen er ook nog een paar op de post gaan.

kaarten cardceteraPostzegelnieuwtjes v-006

Vanwege de dag van de post én haar verjaardag heeft Astrid de hele maand oktober tot postfeest gebombardeerd, met daarbij leuke aanbiedingen en korting op mooie kaartensets.

Kortingscode van PapierDier

PapierDier is mijn favoriete winkel om regelmatig even een klein bestellinkje met toch veel leuke spulletjes te kopen. Clara heeft in haar assortiment niet alleen veel leuke kaarten, maar ook leuke stickers, zakjes en ander klein spul. Speciaal voor de Dag van de Post heeft ze twee verschillende postsetjes samen gesteld, waarmee je spulletjes goedkoper en in een leuke set krijgt die maar beperkt verkrijgbaar zijn! Het kleine setje kost €4,- en is zes keer beschikbaar. Het grote setje kost €6,- en is tien keer beschikbaar. De eerste setjes zijn al verkocht dus wees er snel bij!

Bestel je toch zo’n leuk setje bij PapierDier, maak dan gebruik van de kortingscode ‘WERELDPOST15‘ om 15% korting op kaarten en kaartensets te krijgen. De code is vanaf vandaag al geldig en kan je t/m vrijdagavond 23:59 gebruiken!

Het kleine setje

Het kleine setje

Postzegelnieuwtjes v1-001

Het grote setje

Kortingscode + Rolletje masking Tape bij MeerLeuks

Vijf jaar alweer, bestaat MeerLeuks, voorheen PostpapierEnzo, deze maand! Daarom heeft Anita voor volgende week een leuke actie bedacht welke vast start op de Dag van de Post! Met de code ‘post‘ krijg je 10% korting op je bestelling en bestel je boven de €25,- dan krijg je ook nog één van deze twee nieuwe rolletjes foil masking tape t.w.v. €2,95. Deze nieuwe soort tape heeft een glimmend laagje. Geef je keuze aan bij de mededelingen! Deze actie is geldig t/m maandag 12 oktober.

Postzegelnieuwtjes v

Links ‘Mixed Design Gold’ en rechts ‘Pakjes’

Postzegelstickers  bij WIBRA


IMAG0730_1

Onze lezeres Marinde tipte ons afgelopen zaterdag al, dat ze bij Wibra leuke postzegelstickers had gezien en gekocht. We moesten nog even ongeduldig wachtten tot de folder zondag online kwam en wij zelf maandag naar Wibra konden gaan. Maar het was de moeite waard want het zijn erg leuke setjes! Voor €1,- koop je een pakje met vier velletjes stickers en dan heb je keuze uit vijf verschillende setjes. Zo heb je een mooi rozensetje, maar ook een setje in postthema, met vogels, in reistthema en met kindjes.

IMAG0734

De drie setjes die Ruchama kocht

Erg leuk om de enveloppen en kaartjes, die je voor de Post van de Dag verstuurd, mee te versieren maar ook om een velletje mee te sturen naar je postvriendin!

Denk eens aan de postbode!

DSC_1259We zijn niet alleen dol op post, we zijn ook dol op onze postbodes! De trouwe bezorgers van al onze kaartjes en poststukken. Op de Postfabriek besteden we dan ook graag wat extra aandacht aan onze helden! Zo hebben we in een reeks logjes ideeën gedeeld om je eigen postbode te bedanken. De dag van de post is een mooie gelegenheid om je postbode een kaartje te sturen of een kaartje aan je brievenbus te plakken!

 

 

overige Webwinkels met kortingcodes

Er zijn meer leuke webwinkels die speciaal voor de Dag van de Post een kortingscode hebben!

Zo krijg je bij Postzegelerop.nl 20% korting met de code “WPD15” en een extraatje als je op vrijdag 9 oktober een bestelling plaatst. Ze hebben zoveel keuze in kaarten dat je er bijna gek van wordt. 😉 Kijk ook eens bij deze leuke postzegelkaarten. Op Facebook hebben ze een evenement aangemaakt waar je digitaal aan deel kan nemen, om kans te maken op een velletje Postcrossing postzegels.

winkelvanpapierOok WinkelvanPapier heeft een leuke kortingscode welke geldig is op de Dag van de Post, vrijdag 9 oktober. Gebruik de code ‘POST15‘ om 15% korting te krijgen op je bestelling. Let op: de korting geldt niet op de lightboxen en symbolensets. Gelukkig staat de winkel van Danielle vol met leuke postspulletjes, neem dus zeker even een kijkje.

EDIT:

Nina van StationeryHeaven geeft t/m zondag 10% korting op alle losse en dubbele kaarten! De korting is al in de prijzen verwerkt.

Bij TinStarCompany krijg je vandaag 20% korting op alle ansichtkaarten!

PostNL

Het kan niet anders dan dat onze eigen PostNL ook aandacht zal besteden aan de dag van de post. Helaas wilden ze niet aan ons verklappen op welke manier. Vrijdag houden we de ze goed in de gaten en zodra we weten of er een leuke actie is, delen we dat uiteraard met jullie via Facebook en twitter!

Mochten er in de loop van de week nog meer kortingscodes of leuke acties bekend worden gemaakt, dan zullen we ze nog bij dit logje toevoegen. Voor nu wensen we je heel veel plezier met gezellig shoppen bij deze leuke webwinkels met korting en natuurlijk met het versturen van post voor a.s. vrijdag, de Dag van de Post!

Liefs, Kim, Nienke en Ruchama