Tags

, , , , , ,

Het is 1 december, de eerste dag van de Postfabriek adventskalender. Tot aan Kerst openen we élke dag een “vakje” van onze adventskalender, die BOMVOL zit met inspiratie, tips én winacties. Neem dus elke dag even een kijkje om te zien wat voor leuks we die dag weer in petto hebben voor jullie.

Voordat we gaan aftellen naar Kerst, is het eerst nog tijd voor Sinterklaas! Om dat te vieren trappen we af met een winactie. Vandaag maak je kans om jezelf én een vriend/vriendin te verrassen met de prachtige kaartenset Words van Cardcetera! Als je wint, krijg je zelf de mooie kaartenset opgestuurd maar krijgt óók de vriend of vriendin die jij opgeeft de mooie kaartenset thuis gestuurd. Zo heb je voor een dierbare een mini sinterklaas surprise!

Kaartenset Words Cardcetera

Win de kaartenset Words van Cardcetera voor jezelf en voor een vriend(in)

Zo doe je mee met de winactie

1. Laat in een reactie onder dit bericht weten wie je zou willen verrassen en waarom!
2. Vul bij het reageren een geldig mailadres in (alleen wij kunnen dit zien) zodat wij snel contact met je kunnen opnemen mocht je winnen.

Reageren kan tot 3 december 20:00, reacties die hierna nog binnen komen tellen niet meer mee. Zodra we de winnaars hebben gekozen, krijgen die bericht per mail. Mocht jij dat zijn, reageer dan zo snel mogelijk op het mailtje om de adressen door te geven, zodat Astrid van Cardcetera de tijd heeft om de kaartenset op te sturen voor 5 december!

Veel succes allemaal en tot morgen!

Liefs,
Sint en Kim

Edit: en de winnaars zijn… Germa & haar goede (pen)vriendin!