Tags

, , , , , , , , , , , , , ,

Een pakket met onze favorieten voor een lezer!

Een pakket met onze favorieten voor een lezer!

Hieperdepiep hoera! Het is 28 maart 2016 en dat betekent dat de Postfabriek jarig is, vandaag bestaan we alweer drie jaar! Wat begon leuk en spannend idee is uitgegroeid tot iets veel groter dan een blog. De Postfabriek weerspiegelt niet alleen onze enorm grote liefde voor post, voor het schrijven brieven en het maken van bundeltjes aandacht. Ook is onze fabriek als een rode draad in onze persoonlijke levens wat ons herinnert aan het leven met ons hart en in dat leven mooie dingen te creëren met met ons hoofd én handen. Met zijn drieën hebben we een hele fijne vriendschap waarin we samen op hartstocht gaan, elkaar inspireren en zien groeien in ons zijn. ♥

Postfabriek favorietenpakket

Dit alles zouden we iedere lezer in een kant en klaar pakketje willen geven omdat we ieder mens zo het leven met zijn of haar hart gunnen, om mooie vriendschappen te hebben en te vertrouwen op de golven van het leven. Maar aangezien we dat niet in een pakje kunnen geven hebben we ons favorietenpakket concept uit de kast gehaald en een brievenbusdoos gevuld met allemaal fijne favorieten uit onze eigen postkamers! Kijk je mee? Bij alle foto’s staan de logjes waarin onze favorieten voor komen.

Kleurrijke stickers, plaatjes en tape

Kleurrijke stickers en plaatjes

Kleurrijke stickers en plaatjes

Natuurlijk moet er kleur in dit pakket – veel kleur! Daarom krijgt de winnaar onze favorieten stickers, mooie plaatjes, fotohoekjes, stukjes van onze favoriete tape en natuurlijk een witte permanente pen!

 

Zakjes a la Nienke

Zakjes a la Nienke

Zakjes a la Nienke

Nienke is een fanatieke zakjesvouwster maar ook maakt ze graag mooie medailles van papier en starburststickers! In ons pakket vind je dus door Nienke gevouwen envelopjes en geponste plaatjes om zelfs papieren medailles van te maken!

Wenskaartzakjes

wenskaartzakjes

Verschillende maten wenskaartzakjes

We kunnen ons niet eens meer herinneren dat we post maakten zonder de wenskaartzakjes… We zouden ze ook niet meer willen want oei, wat zijn ze toch fijn. Niet alleen als regenjasje voor de post op regenachtige dagen maar vooral omdat het zo mooi staat en voor extra mogelijkheden zorgt.

Kaartjes, wiebeloogjes en flessenpost

Kaartjes, wiebeloogjes en flessenpost

Kaartjes, wiebeloogjes en flessenpost

Hoewel we hele kaartenmolens vol op onze postkamers hebben staan hebben we echt wel onze favorieten – ansichtkaarten in postthema. Daarom krijg je deze drie leuke postkaartjes van verschillende merken. Ook krijg je een leeg flesje om zelf flessenpost te maken en wiebeloogjes. Met wiebeloogjes kan je alles leuker maken!

Airmail thema

Favoriete airmail spullen

Favoriete airmail spullen

Als postliefhebbers blijft dit toch ons favoriete thema – airmail. Het is dan ook niet lastig om zoveel verschillende postspulletjes in postthema in onze postkamer te vinden! We hebben van alles voor je gebundeld en in de favorieten doos gestopt, van stickers tot zakjes en van postzegels tot touw.

Kraftpapier

Kraft papier

Kraft papier

Ook favoriet en onmisbaar in de postkamer – kraftpapier. Het is niet alleen mooi het vormt ook een handige basis voor kaartjes en brieven. Je kan het met alles combineren en dat is zo fijn! Je krijgt een stapeltje met verschillende diktes kraftpapier – van flinterdun tot stevig karton. Ook krijg je een schaar met postzegelrand. Zo kan je elk papiertje tot een postzegel omtoveren!

Thee stuur je mee

Thee stuur je mee

Thee stuur je mee

Altijd leuk om mee te sturen met je post – een mooi theezakje!

Al dit leuks past nog maar net in de brievenbusdoos!

Postfabriek 3 jaar pakket 09 Postfabriek 3 jaar pakket 10

Kans maken op ons favorietenfeestpakket?

Wil jij graag dit gezellige pakket winnen? Laat dan in een reactie achter  wat jouw favoriete logje en/of postitem is. Zorg er voor dat je reageert met een geldig emailadres (dit is alleen voor ons zichtbaar) zodat we je kunnen bereiken wanneer je hebt gewonnen. Je mag ons natuurlijk altijd op Facebook liken want we tikken bijna de 2000(!) likes aan! We laten woensdagavond weten wie er heeft gewonnen.

Deze winactie is gesloten en door Ieke gewonnen! 

Liefs, Kim, Nienke en Ruchama