Tags

, , , , , , ,

Cardcetera is jarig!

Cardcetera is jarig!

Hiep hiep hoera! Vandaag bestaat de webwinkel Cardcetera van Astrid vijf jaar! Kim schreef ruim een jaar geleden een logje over de leuke webwinkel vól met ansichtkaarten. Astrid verkoopt namelijk niet alleen bekende merken verkoopt maar heeft ook een heuse Cardcetera kaartenlijn met unieke kaarten van prachtige foto’s en ook nog voor een klein prijsje. Het logje met interview kan je hier terug lezen.

Soms denk je misschien ‘wat kan een kaartje of een brief nou voor verschil maken?’, maar lieve post in de brievenbus kan echt een verschil maken op een dag. Als je het te druk hebt om een mooie snail te maken, of als je misschien niet zo creatief bent, stuur dan een kaartje. Het is het gebaar dat telt, het feit dat iemand aan je denkt.

Pakketje van Cardcetera

Pakketje van Cardcetera

 

Ter ere van het eerste lustrum verraste Astrid ons alle drie met een leuk stapeltje kaarten uit haar eigen kaartenlijn in onze brievenbussen. Zoals jullie weten zijn we dol op postkaarten dus met zo’n verrassing maak je ons altijd blij! Op het meegestuurde kaartje vertelde Astrid dat Cardcetera vandaag 5 jaar bestaat en ze ons door middel van dit pakketje wil bedanken voor de samenwerking. Natuurlijk vieren ook haar klanten mee want er is een leuke kortingscode!

Kaarten uit Astrid haar eigen kaartenlijn

Kaarten uit Astrid haar eigen kaartenlijn

Detailfoto van de kaarten

Detailfoto van de kaarten

Cardcetera stickers

Ben je ook maar een beetje dol op kaarten wees dan gewaarschuwd voor je gaat kijken in Cardcetera want voor je het weet ben je net als wij drieën groot fan en heb je je mandje vol gegooid met leuke kaartjes. Doe je aan Postcrossing? Dan zit je helemaal goed want Astrid is haar webwinkel ooit begonnen omdat ze zelf kaartjes voor Postcrossing zocht maar weinig leuks kon vinden. Ze zorgt er dan ook voor dat er genoeg keuze in thema’s en stijlen te koop zijn in Cardcetera en ze vraagt regelmatig wat voor kaartjes haar kopers graag terug willen zien in de winkel. Leuk detail is dat Astrid onlangs in samenwerking met PostNL een filmpje over Postcrossing heeft opgenomen.

Kortingscode!

Om de verjaardag van Cardcetera te vieren krijg je van 20 mei tot en met 29 mei 15% korting op je bestelling (uitgezonderd aanbiedingen en kaartensets) met de code ‘hoera5′. En: de eerste 75 bestellers krijgen gratis een setje van drie kaarten + het speciale Cardcetera stickervel. Of dat nog niet genoeg is maakt iedereen die in de komende 10 dagen bestelt, ook nog eens kans op één van de twee sets van 50(!) kaarten.

Wil je Astrid feliciteren? Ze is te vinden op Instagram en Facebook. Wij stuurden Astrid natuurlijk een kaartje per post in een postthema!

Cardcetera kaartje

Met dit logje willen we Astrid van harte feliciteren met het vijfjarige bestaan van haar leuke webwinkel!

Liefs, Kim, Nienke en Ruchama