Tags

, ,

metvakantie

Hallo lieve lezer,

Heb je al plannen gemaakt voor deze zomer? Ga je op vakantie? Of geniet je van de zon in eigen tuin? Wij nemen deze zomer alle drie een kleine pauze om ons even met volle aandacht te richten op verhuisplannen (Ruchama én Kim), harts-tochten, dagjes weg, zon slurpen, genieten van het buiten zijn én om nieuwe inspiratie op te doen. Daarom duurt het eventjes voordat je weer verse blogjes op de Postfabriek vindt. Misschien is het een idee om in onze pauze oudere blogjes te bekijken.

Zoek je leuke ideetjes voor je vakantiekaartjes?

Blijf je thuis en zorg je voor de plantjes van een vriendin? Dan is dat een perfecte gelegenheid om post ín huis te bezorgen!

Ook kan je aan de rechterkant van je computerscherm een menuutje uitklappen met allemaal verschillende categorieën. Of je klikt op een tag die je aanspreekt in de tagwolk eronder. Dan krijg je alle blogjes over dat onderwerp te zien. En kan je ons echt niet missen? In onze blog-vakantie plaatsen we vast wel af en toe een berichtje op onze Facebook-pagina. Kom je ons daar volgen?

Fijne zomer en tot gauw allemaal!

Heel veel liefs,

Ruchama, Kim en Nienke