Tags

, ,

Lieve lezer,

Had je je via onze website ingeschreven om per mail op de hoogte te blijven van onze nieuwste blogberichten? En miste je onze mailtjes? Dat klopt! Na een update werkten een paar onderdelen anders dan we gewend waren. We hopen dit nu te hebben opgelost. Als het goed is, ontvang je vanaf nu weer een mailtje zodra er een nieuw blogje online komt. Had je je hiervoor niet ingeschreven, maar wil je wel zo’n mail ontvangen? Rechts onderaan onze website kan je je hiervoor inschrijven. Vul je e-mailadres in het vakje en druk op volg. Je krijgt dan eerst een bevestigingsmail waarin om je toestemming wordt gevraagd. Als je in die mail op een knop klikt, is de inschrijving compleet. Zo krijg je automatisch een mailtje als er een nieuwe blog online komt.

Heb je even niet op onze website gekeken en word je verrast door dit bericht? Na onze vakantie hebben we al verschillende nieuwe blogjes geplaatst. Die kan je natuurlijk nog allemaal teruglezen. Ook kan je nog tot woensdag meedoen aan een leuke win-actie! Wil je kans maken op een cadeaubon ter waarde van € 25 van MeerLeuks? Klik dan door naar dit blogje om te kijken hoe je deze kan winnen!

Fijne zondag allemaal!

Lieve groetjes,

Ruchama, Kim en Nienke