Tags

, , ,

Ons állerbest gelezen blogjes gaan over handlettering, duidelijk iets wat veel mensen graag doen of nog zouden willen leren. Als jij zo iemand bent die graag aan de slag zou willen met handlettering, dan hebben we vandaag echt dé winactie voor jou! Vandaag mogen we namelijk van Paperfuel een geweldig handlettering pakket weggeven!

Maak kans op een geweldig Handlettering pakket van Paperfuel

Maak kans op een geweldig Handlettering pakket van Paperfuel

Wat kun je winnen?

Door mee te doen aan deze winactie maak je kans op het boek Handlettering doe je zo!, het werkboek Handlettering doe je zo! én drie Micron pennen.

Doe mee en maak kans op dit geweldige handlettering pakket!

Doe mee en maak kans op dit geweldige handlettering pakket!

In het boek Handlettering doe je zo! legt Karin je uit hoe je zelf aan de slag kunt gaan met handlettering. Zo staat er in welke materialen je nodig hebt, worden alle termen uitgelegd en staan er een héleboel voorbeelden in van letters, vormen en technieken. Met het werkboek erbij kun je direct aan de slag. Hierin staan allerlei oefeningen en opdrachten om uit te voeren in het boek zelf. De Micron pennen maken het helemaal af. Deze drie fineliners in verschillende dikten zijn perfect om te gebruiken voor handlettering. Als je aan de slag gaat met dit pakket ben je in korte tijd zelf een echte handlettering expert!

Over Paperfuel

De vrouw achter Paperfuel is Karin Luttenberg. Als grafisch ontwerpster wilde ze zo’n twee jaar geleden terug naar de basis en ging aan de slag met pen en papier. Op instagram deelde ze haar handlettering creaties en al snel groeide het aantal volgers gestaag. Het resulteerde in Paperfuel, het merk waaronder Karin allerlei producten verkoopt met haar handlettering quotes er op. Zo verkoopt ze onder meer kaartenmokken en posters.

Één van de kaarten van Paperfuel

Één van de kaarten van Paperfuel

Ook geeft Karin met enige regelmaat leuke workshops! Kenmerkend voor haar stijl is dat alles in zwart wit is, de ene keer met een witte achtergrond maar ook veel met een zwarte achtergrond. Het geeft de producten een stoere uitstraling, iets waar wij erg van houden. Hoe dan ook dus de moeite waard om eens lekker rond te snuffelen in de webshop van Paperfuel.

Hoe doe je mee?

Als je kans wil maken op deze geweldige prijs is meedoen weer heel erg simpel. Het enige wat je hoeft te doen is in een reactie op deze blog laten weten waarom jij dit pakket graag zou willen winnen. Vul bij de reactie een geldig e-mail adres in (dit is alleen voor ons zichtbaar) zodat we contact met je kunnen opnemen mocht jij de winnaar zijn. Je kunt mee doen t/m 21 december 18:00. In de avond maken we de winnaar bekend!

Edit: deze win-actie is nu gesloten. Het pakket is gewonnen door Janneke!

In het werkboek staan allerlei leuke opdrachten, zoals deze: maak een screensaver voor op je telefoon!

In het werkboek staan allerlei leuke opdrachten, zoals deze: maak een screensaver voor op je telefoon!

Liefs en veel succes,
Kim