Tags

, , , ,

D'Alonzo

Notitieboeken bij D’Alonzo te koop

Al vanaf jongs af aan ben ik gek op notitieboekjes, kladblokjes en schriftjes. Iets wat ik in winkels altijd moeilijk kan weerstaan en wat ik nog altijd bij mijn moeder en tegenwoordig ook bij mijn nichtjes terug zie. Zou liefde voor papier dan toch erfelijk zijn? Ik heb genoeg boekjes om de rest van mijn leven vol te schrijven. Voor de boodschappen of kladjes zijn goedkope boekjes prima te gebruiken. Maar waar het om schrijven van een dagboek of journalen gaat, kies ik voor kwalitatief mooiere en betere notitieboeken. Ik ga voor uitstraling en het papier moet bij voorkeur geschikt zijn voor het schrijven met vulpen. Inmiddels heb ik mijn favoriete merken papier en webshops waar ik voor die notitieboeken terecht kan. Eén daarvan is D’Alonzo, onderdeel van Scrittura Elegante, met een prachtig assortiment aan notitieboeken. En om jullie kennis te laten maken met deze webwinkel, mag ik vandaag een gepersonaliseerd notitieboek weg geven. Hoe leuk is dat!? Bij het maken van dit logje heb ik alleen al genoten van de informatie en foto’s over het notitieboek, laat staan als je hem straks zelf in handen mag hebben!

notitieboek

Het personaliseren van je notitieboek

letters in de pers

De letters in de pers

D’Alonzo

Sinds zomer 2018 heeft de bekende schrijfwaren webwinkel Scrittura Elegante zich uitgebreid met de webshop speciaal op notitieboeken gericht – D’Alonzo. Dat de liefde voor papier bij Sjoerd en Petra ook aanwezig is blijkt wel uit hoe ze over de door hen geselecteerde producten schrijven: “Er is iets met de geur en aanraking van leer dat leren artikelen al sinds jaar en dag populair maakt. Het straalt luxe uit. Kwaliteit. Ambachtelijk vakwerk. Maar leer heeft ook iets persoonlijks. Een leren notitieboek, portemonnee, of schrijfmap is individueel. Elk exemplaar is uniek. Elk exemplaar past zich aan aan jouw persoonlijkheid. Om nog maar niet te spreken van het feit dat leren artikelen in de tijd steeds mooier worden, in tegenstelling tot de meeste andere materialen. En zo vertellen jouw lederwaren jouw verhaal. Jouw geschiedenis. Je kijkt naar dat leren notitieboek en ziet als het ware alle herinneringen voorbij komen die je in de loop van de tijd hebt opgeschreven”

personaliseren van je notitieboek

Om je notitieboek helemaal persoonlijk te maken óf om juist een origineel cadeau van te maken biedt D’Alonzo de mogelijkheid om je notitieboek te bedrukken met bijvoorbeeld je naam, initialen of een korte quote van twee zinnen. Het aantal karakters hangt af van de grootte van het product, de tekstgrootte en het lettertype staat vast, Times New Roman in 24pt. Wel kan je kiezen tussen folie druk in verschillende kleuren of ge-debossed in het leer en waar je de tekst op het notitieboek geplaatst wil hebben. De prijs voor het personaliseren van je notitieboek ligt tussen de €7,50 en €12,50.

notitieboek

Een gepersonaliseerd notitieboek

Kunstleren artikelen

Ben je veganist of houd je niet van van leer, dan kan je je hart ophalen want niet al hun artikelen zijn van leer. Sommige artikelen zijn van kunstleer. Dat betekent lang niet altijd een achteruitgang in kwaliteit overigens. Integendeel. Hoge kwaliteit kunstleren artikelen zijn bijna niet meer van echt leer te onderscheiden en voor sommige toepassingen geschikter dan echt leer. Bij elk artikel staat duidelijk aangegeven van welk materiaal het is gemaakt. Bij vragen willen Sjoerd en Petra je altijd informeren!

notitieboek

Win jij dit prachtige notitieboek?

Win een ‘Legatoria Koiné – Rio Maggiore’ notitieboek

Het leren notitieboek wat we weg mogen geven is van het Italiaanse merk Legatoria Koiné en sluit net even anders dan de meeste van D’Alonzo hun notitieboeken: met twee koorden aan de zijkant van het boek. Het leer is afgewerkt met een speciale was met een oud recept dat zorgt voor een kenmerkende zachtheid van het leer en diepbruine kleur. Elk notitieboek wordt individueel in de werkplaats gemaakt met hoge kwaliteit materialen en op veganistische wijze gelooid leer dat wordt geleverd door gekwalificeerde Italiaanse leveranciers.

Hieronder wat specificaties van het notitieboek t.w.v. €36,50:

  • Afmetingen zijn 12 x 16 cm
  • Cover van zacht Italiaans leer
  • Sluit met 2 koorden aan de zijkant
  • 260 pagina’s (130vel) zuurvrij ivoorkleurig blanco papier (100gr)
  • papier is geschikt voor vulpen, kroontjespen en balpen

Als je het notitieboek wint mag je zelf kiezen of en zo ja, waar en welke tekst je op je notitieboek wilt laten plaatsen. Je kan kiezen uit folie in de kleuren: goud, zilver, zwart, groen zilver mat, goud mat of voor debossen, hierbij worden de letters zonder kleur diep in het leer gedrukt.

Hoe kan je winnen?
  • Heb je Instagram of Facebook? Dan vinden we het leuk als je D’Alonzo gaat volgen op IG en FB!
  • Laat in een reactie onder dit logje achter waar jij je notitieboek voor wil gebruiken en welke tekst jij graag op je notitieboek wil laten drukken. Zorg er voor dat je een geldig e-mailadres (alleen voor ons zichtbaar) invult zodat we je kunnen benaderen als je hebt gewonnen!

Het Rio Maggiore notitieboek is tot A4 beschikbaar

De winnaar maken we woensdag 12 december bekend in het logje van die dag!

Op D’Alonzo verkopen ze o.a. ook prachtige bureauaccessoires dus zeker de moeite om even in de webshop te snuffelen. Wie weet kan je wat moois op je verlanglijstje zetten of voor jezelf kopen!

Liefs, Ruchama