Tags

, , , , , , , , ,

Poststukken noem ik weleens liefkozend bundeltjes aandacht: meerdere momentjes van aandacht komen samen in een envelop en vormen zo een geheel. Maar sommige cadeautjes hebben die magie natuurlijk ook! Als je iets met aandacht en liefde geeft, is dat voelbaar! In dit vakje van onze adventskalender kan je lezen over het verpakken van cadeautjes én hoe je kans maakt op shoptegoed van Vlinders in je buik: één van de fijnste webwinkels op het gebied van cadeautjes inpakken!

Op de foto hierboven zie je de volgende producten:

Aandacht

In het derde blogje van onze adventskalender vertel ik dat elk kaartje een tastbaar bewijs is dat iemand aan je heeft gedacht en de tijd heeft genomen om dat met je te delen. Dat geldt voor een cadeautje natuurlijk ook. Als je iets geeft, vertel je daarmee dat je aan iemand hebt gedachtEn zoals je bij post meerdere momentjes van aandacht bundelt met een envelop, kan je dat bij een cadeautje met een mooi papiertje!

Op de foto hierboven zie je de volgende producten:

Gebaar

Beweging waarmee men iets wil zeggen. Handeling waarmee men iets wil uitdrukken.

Meestal zeggen we ‘het gaat om het gebaar’ als we iets kleins geven en degraderen daarmee eigenlijk onze gift. Want gaat het niet juist om het gebaar? Hechten we zelf niet te veel aan de waarde in geld uitgedrukt als we zoiets zeggen?

Op de foto hierboven zie je de volgende producten:

Zien

Door de aandachtige manier van kijken die ik van post maken heb geleerd, blijf ik me verwonderen. Post leerde me om even stil te staan, de tijd te nemen en met aandacht naar iets te kijken. En door op die manier te kijken, zie je soms meer! Met die blik probeer ik ook naar cadeautjes te kijken en kan er daardoor nog meer van genieten. In plaats van zomaar een papiertje om iets heen te vouwen, zoek ik materiaal bij elkaar en probeer ik stil te staan bij de reden waarom ik iemand iets wil geven. En ik waardeer het ook enorm als ik dat terugzie in de cadeautjes die ik krijg. Die kleine details geven je het gevoel dat je wordt gezien!

Op de foto hierboven zie je de volgende producten:

Verpakking

Een cadeautje wordt ingepakt om de inhoud te verhullen, het verrassingseffect uit te stellen en je langer te kunnen verheugen. Je verpakking maakt van het geven een bijzonder moment. Met een mooi papiertje kan je eigenlijk alles omtoveren tot een feestje, een persoonlijk en bijzonder cadeautje!

Op de foto hierboven zie je de volgende producten:

Onthaasten

Post is een prachtig middel om te onthaasten en écht tijd te nemen voor elkaar. Daarbij denk ik vaak terug aan de uitpakbrief van Kim, een brief in meerdere laagjes verpakt. Met dat beeld in mijn hoofd probeer ik ook naar cadeautjes te kijken. Je kan iemand naast de inhoud ook een stukje beleving cadeau geven. Door meerdere laagjes te gebruiken kan je dat onthaast-stukje nog meer benadrukken. Dat is één van de redenen dat ik zo van vloeipapier hou. En waar mijn hart nóg sneller van gaat kloppen is dat het vloeipapier dan ook nog bij het cadeaupapiertje past!

Op de foto hierboven zie je de volgende producten:

Op de foto hierboven zie je de volgende producten:

Met liefde

Met de liefde die je erin stopt, kan je zelfs van waardeloos materiaal een prachtige verpakking maken. Ik gebruik regelmatig oude boeken, tijdschriften en lege verpakkingen en hou vooral van de mix met nieuw materiaal. Zo kan ik eindeloos combineren en is elk pakje uniek.

Op de foto hierboven zie je de volgende producten:

Doorgeven

Vorige week stuurde Bernadine, een lezeres van de Postfabriek, een boek naar mij op. Ze moest tijdens het lezen van het boek aan de Postfabriek denken, omdat het verhaal over post gaat. Ze had het boek met veel plezier gelezen en gunde mij dat plezier ook. Ze besloot daarom dat ze het boek wilde doorgeven. Ze stuurde niet zomaar een boek, maar hét boek dat ze zelf lief had. Dat is toch hartverwarmend? En dat is nou precies de kracht van een persoonlijk cadeautje!

Win-actie en kortingscode

Op de foto hierboven zie je de volgende producten:

De cadeautjes die je op de foto’s in dit blogje ziet, zijn ingepakt met producten van Vlinders in je buik: dé webwinkel voor een ruime keuze aan spulletjes die je kan gebruiken bij het liefdevol verpakken van je cadeautjes. Kriebelt het om zelf met prachtige producten aan de slag te gaan? Dan heb je geluk!

We mogen een shoptegoed ter waarde van € 15 weggeven! 

Hoe maak je kans op het stoptegoed?

  • Vertel in een reactie onder dit blogje welk product van Vlinders in je buik nou echt bij jou past met een linkje naar het product in de webshop.
  • Vertel waarom je voor dit specifieke product gekozen hebt.

Let op: Zorg ervoor dat je een geldig e-mailadres (alleen voor ons zichtbaar) invult zodat we je kunnen benaderen als je hebt gewonnen! Je kan meedoen t/m woensdag 12 december.

Edit: Deze win-actie is gesloten. Het shoptegoed is gewonnen door Laura!

Kortingscode

Kan je niet wachten op de uitslag van deze win-actie? En wil je meteen iets bestellen?

Met de code ‘postfabriek20’ krijg je t/m woensdag 12 december 20% korting op je bestelling bij Vlinders in je buik.

Heel veel inpakplezier!

Lieve groetjes,

Nienke