Tags

, , ,

postsokken

Nienke en haar postsokken

Wie wordt er nou niet blij van leuke en vrolijke sokken? Je tenen gaan er vanzelf van wiebelen. Ze maken je al vrolijke outfit nog leuker en als je toch iets nets aan moet kan de glimp van je sokken je al doen glimlachen. Zo gaf ik een vriendin met een liefde voor pinguïns leuke blauw/grijze pinguïn-sokken en het eerste wat ze riep was “Oooh die kan ik bij mijn marechaussee-uniform dragen, die matchen zo goed!” Geweldig toch!?

Afgelopen zomer gaf ik mijn Postfabriek collega’s sokken cadeau die ik per toeval tegen kwam. Bij het zien van de sokken met envelopjes er op werden mijn ogen groot en moest ik lachen. Die móeten we hebben! Het bleek een schot in de roos want ik heb twee dames nog nooit zo blij van sokken zien worden hihi. Je hebt ze vast al bij Nienke op Instagram voorbij zien komen, inmiddels heeft ze wat extra paar post-sokken zodat ze ze extra vaak aan!

sokken

Sokken met envelopjes, hoe leuk!

Omdat we onze liefde voor post én post-sokken graag delen hebben we drie extra paar gekocht. Ik heb ze gezellig ingepakt en de pakjes liggen klaar om misschien wel jouw voeten blij te maken! Heb jij nog cadeautjes om in te pakken? Misschien heb je dan wat dit logje vol inspiratie van prachtige materialen en dit logje over de kunst van het inpakken!

sokken

Sokken in gezellige pakjes

Win jij deze sokken?

Als postliefhebber ken je vast ook de kracht van post. Het juiste kaartje op het juiste moment, de aandacht of troost die iemand precies op dat moment van het openen van de envelop even nodig heeft. Wil jij kans maken op één van dit paar vrolijke sokken? Vertel ons in de reacties een moment waarop de kracht van post tot in je tenen voelbaar was! 😉

Vul een geldig e-mailadres in, wat alleen voor ons zichtbaar is, zodat we je kunnen bereiken als je hebt gewonnen. Je kan mee doen tot en met 17 december zodat we ze voor de kerst nog naar je op kunnen sturen!

Liefs, Ruchama