Tags

, , ,

Wie Ruchama volgt op Instagram weet dat zij vaak pareltjes van post verstuurt. Omdat Ruchama op dit moment zelf niet toe komt aan het schrijven van blogs, maar het té mooi is allemaal zomaar voorbij te laten gaan, deel ik een paar foto’s met jullie. Gewoon, een stukje visuele inspiratie. Leun achterover en geniet!

Post voor Joke

Post uit Egmond aan Zee

Meer van die heerlijke post van Ruchama uit Egmond aan Zee bekijken? Lees de Postfabriek op reis deel I, deel II en deel IIIPost in kleurenthema

Meer? Blader eens door de categorie Themapost!

Kaartjes van Ruch

Een gepimpt kaartje van Zinvol

Wil je meer zien van Ruchama’s post? In ons archief kun je een he-le-boel prachtige blogs vinden van haar hand, waarin ze ook allerlei technieken aan je uitlegt. Haak bijvoorbeeld een rand om een kaartje, gebruik gedroogde bloemen in je post, maak een kaart van een passe-partout of leef je uit met Distress Inkt.
Liefs,
Kim