Tags

, , , , , ,

Papierpakket winter
Een pakket met als thema winterdieren en blauw

Mijn bijdrage voor de Adventskalender van 2020 zal minimaal zijn maar er is één vakje wat ik met al mijn liefde voor jullie wil vullen. Namelijk iets waar ik zelf heel veel plezier en voldoening uithaal: het samen stellen van een papierpakket. De afgelopen twee jaar is mijn liefde voor post weer op volle kracht, de vlam brandt weer als nooit tevoren en extra fijn: ik heb inmiddels helemaal mijn stijl ontdekt. Het maken van poststukken en swaps is voor mij zo’n uitlaatklep dat het er over bloggen er bij in schiet. Wanneer ik bezig ben gaat dit zo op gevoel dat ik mezelf niet wil belemmeren door tussendoor alles netjes te houden om stap voor stap foto’s te kunnen maken. Dat is één van de redenen waarom ik mijn creatieve processen en vooral het eindresultaat voornamelijk deel op Instagram.

Papierpakket herfst
Een pakket met thema herfst en een vleugje mode

Via mijn eigen IG account krijg ik regelmatig de vraag of ik niet op verzoek of zelfs tegen betaling een poststuk wil maken voor iemand. Helaas… ik maak mijn post en swaps met zoveel aandacht en liefde dat het niet te doen is dit op verzoek te maken. Heel af en toe maak ik een uitzondering omdat ik dan enthousiast word van een bepaalde vraag maar ik maak poststukken voor mensen die ik ken en waar ik een verbinding mee heb. Swaps maak ik op thema zodat hoewel ik iemand dan nog niet ken, we wel een liefde delen voor hetzelfde onderwerp waarbij we zijn gekoppeld.

Een airmailpakket
Favoriet materiaal: bustickets en tabellenpapier

Welke materialen staan er op jouw verlanglijst?

Hoewel het voor mij duidelijk was dat ik ook dit jaar weer een fijn papierpakket samen zou stellen om een lezer blij mee te maken wil ik het dit jaar anders aanpakken. Ik wil niet van te voren alles al verzamelen en leuk inpakken. Ik wil jouw smaak, jouw favorieten en zelfs je wensen er in verwerken.

Wie weet volg je me al langer en weet je dus ook wat voor materiaal ik veel en graag gebruik en zit daar iets bij waar je al heel lang naar zoekt zoals tabellenpapier, oude bustickets of braillepapier. Of misschien maakt jouw hart wel elke keer een sprongetje bij het zien van bundeltjes postzegels en wil je er dolgraag zelf een paar. Of is er een materiaal wat je zelf niet snel aan zou schaffen maar wel heel graag wil proberen. Maar zeg je “doe mij maar een airmail-pakket!’ of “ik ben gek op groen en vintage mode” dan ga ik met liefde voor je aan de slag. Alles staat open en vrij!

Papierpakket in blauw en bruin
Rood doet het ook altijd goed

Win jij dit papierpakket?

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op deze papierproeverij is de volgend vraag in een reactie te beantwoorden:

Wat zit er in jouw droompakket? Naar welke materialen zoek jij al langer en welke producten zou jij dolgraag op je eigen bureau terug willen vinden. Is er een thema waarin ik voor je mag werken of is er een kleur waar je gek op bent? En wat wil je zelf graag maken met hetgeen wat je hoopt te krijgen?

De winnaar krijgt op donderdag 10 december een mailtje zodat we uitgebreid kunnen afstemmen wat je het liefste in je gewonnen pakket zou willen zien. Let je er op dat je een geldig e-mailadres invult zodat we je kunnen bereiken.

Op mijn Instagrampagina vind je genoeg inspiratie aan wat voor materialen ik graag en veel gebruik maar ook wat voor pakketten ik maak. Ook zonder account kan je een Instagram account bekijken.

papierpakket blauw

Liefs, Ruchama