Liefde voor post

Over ons

De postfabriek bestaat uit Ruchama, Kim en Nienke (klik op de naam om meer te weten te komen over ieder van ons). Wij leerden elkaar in 2008 kennen via een kleinschalige post-community op het internet. Los van elkaar zijn we ieder begonnen om met elkaar te schrijven, naast schrijfcontacten met vele anderen. Al snel bleken we ondanks onze grote verschillen iets bijzonders te vinden in elkaar. Op papier leerden we elkaar steeds beter kennen en deelden we lief en leed met elkaar, zonder elkaar ooit ontmoet te hebben of te weten hoe de ander eruit zag. Er ontstond een hechte briefvriendschap tussen een ieder van ons en inmiddels hebben we elkaar ook al een paar keer ontmoet. We blijven drie heel verschillende mensen, maar juist dat maakt ons contact ook interessant en waardevol. Één ding hebben we sowieso met elkaar gemeen en dát is onze liefde voor post. Die liefde willen we met jullie delen, ieder op onze eigen unieke manier. De postfabriek is veelzijdig door onze verschillen, maar komt samen in onze gedeelde passie: post!

15 thoughts on “Over ons”

 1. echt superleuke site jongens…uuuhhh meisjes… wat n mooi initiatief!!!
  embrace life with all its ups and downs and create your beauty!!!
  The point is not to be beautifull , the point is to be yourself…
  en hier zijn 3 mooie mensen die elkaar door een gedeelde liefde samen komen en dan iets heel moois creeeren… keep up the good spirit

 2. Leuke website en bedankt voor de tips! Omdat ik fan ben, heb ik jullie genoemd in een artikel op mijn blog. In de reacties kunnen jullie laten weten wat jullie ervan vinden: ik sta open voor suggesties, mochten jullie wat aan willen laten passen!

  https://ouderszijnookmensen.wordpress.com/2015/01/27/elkedagpost/

 3. Prachtige en vrolijke droogbloemen bij www. juffrouw-jans.nl

 4. Hoi dames,

  Het is al even geleden, maar ik zie nu dat jullie mijn kaartjes hebben benoemd bij de kerst-kaarten. Ik ben erg vereerd. Heel leuk.

  Fijn weekend!

  Liefs,

  Mijke (mijksje)

 5. Margareth said:

  Wat grappig dat ik jullie gevonden heb in mijn zoektocht naar mooi briefpapier! Ik schrijf met mijn beste vriendin in Groningen. Er gaan heel wat pennen, kaarten, enveloppen en A4-tjes doorheen in een jaar… Wat grappig om te lezen dat wij twee niet de enigen zijn die zo graag schrijven. Ik heb mappen vol kaarten en brieven van mijn vriendin. Wij dateren niets, op basis van de inhoud van de kaart of brief kunnen we dan – als we weer eens een kaart of een brief herlezen – inschatten wanneer het ongeveer geweest moet zijn 😉

  • Dankjewel voor je leuke reactie, Margareth! Ik herken je verbazing over het ontmoeten van ‘soortgenoten’. Jullie zijn zeker niet de enigen die zo graag schrijven, er bestaan nog een heleboel postliefhebbers! Heb je inmiddels ook mooi briefpapier kunnen vinden? Lieve groetjes, Nienke

 6. Keek naar de leuke dingen did je kunt printen. Ik vind helaas de kerstkaart met k…..kerst een blamage.

  Ik weet dat dit tegenwoordig normaal taalgebruik is maar wat een verarming van onze taal.

  Verder…..wat een leuke site.

 7. Hi!
  Ik ben de oprichter van Milledoni (https://milledoni.nl/). Jullie zijn als cadeau gespot. Ik zou graag over jullie willen schrijven.
  Wie kan ik het beste benaderen hiervoor?

  Groten,
  Federica

 8. Hi!
  Ik ben de oprichter van Milledoni (https://milledoni.nl/). Jullie zijn als cadeau gespot. Ik zou graag over jullie willen schrijven.
  Wie kan ik het beste mailen hiervoor?

  Groten,
  Federica

 9. remco said:

  Hoi LL,
  gave site met hoop leuke info.
  Ben poging aan het wagen om archiveren wat er waar te vinden is over post, schrijfmachines en post liefhebbers.
  Zou er een link naar jullie site bij mogen?
  Warme groet, Remco.

  ps site is nog in opbouw dus nog niet live maar kan wel sneak peak geven.

  • Hoi Remco,
   Dankjewel voor je reactie. Natuurlijk mag je een link naar onze Postfabriek plaatsen. We zijn benieuwd naar jouw site (in opbouw).

   Hartelijke groet,
   Nienke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.