Tags

, , , , , , , ,

Afgelopen voorjaar fietste ik door het bos en zag 3 jonge vosjes en hun moeder het fietspad oversteken. Wat een mooie beestjes zijn dat! Sindsdien ben ik een beetje verliefd op vosjes, vooral op die leuke grote oren. Mijn hart ging dus harder kloppen toen ik vanochtend mijn mail opende en zag dat Collect Club na de Eekhoorntjes, nu ook Vosjes zegels hebben uitgebracht. Ze zijn sinds 25/03 te koop en bij 2 velletjes krijg je zelfs een gratis kompasje.

Vosje 1

Ik ben ze natuurlijk gelijk gaan halen bij de Boekhandel en mooi dat ze zijn! Omdat ik toch in de buurt van de Kringloopwinkel was ben ik daar gelijk even wezen snuffelen. Als eerste check ik of er toevallig een mooie typemachien staat maar daarna loop ik gelijk door naar de Boekenhoek. En wat vond ik daar?

Dit mooie prentenboek over de zoektocht naar het vosje. Er staan prachtige illustraties van vosjes in. Mooie grote platen ook, dus deze worden zeker verscheurd (of omgetoverd hihi) tot vosjes themapost! Met een matchende postzegel!

Vosje 2

Vosje 3

De vosjes postzegels zijn te koop bij postkantoren of bij Collect Club op internet. Bij diezelfde Collect Club kan je ook een abonnement nemen op 36(!) verschillende zoogdieren postzegels. Je krijgt dan drie verschillende velletjes zegels per maand en na een jaar heb je een prachtige verzameling. Ze gaan niet alle 36 soorten postzegels ook in de verkoop doen, dus is het een mooie kans om zoveel verschillende postzegels te verzamelen! Vanaf 22 april zijn de zeehonden uit deze serie te koop, ook al zulke schatjes!

Vosje 4

Heb jij de leuke vosjes ook al gekocht en gebruikt op je post?

Liefs, Ruchama