Tags

, , , , , , , ,

Wat ik het leukste, op de gezellige contacten na dan, van Instagram vind? Het geinspireerd worden door andermans post. Veel mensen laten zien wat voor post ze ontvangen of versturen. Zo leuk om te zien dat iedereen zijn eigen stijl en smaak heeft! Wanneer je ons volgt op Instagram (rechts in de balk vind je onze IG-namen) zie je regelmatig postfoto’s voorbij komen. Nienke en ik gebruiken de tag #brievenbuskonien en #brievenbusruch om te laten zien welke post we op de bus gooien. Maar het is natuurlijk ook leuk om eens te zien wat er nou in die enveloppen zit! Daarom heb ik wat foto’s van de afgelopen weken verzameld.

De 1e twee heb ik vorig weekend gemaakt en de laatste drie heb ik afgelopen weekend gemaakt. Grappig om te zien hoe ik binnen twee dagen totaal verschillende stijlen gebruik. Vaak ga ik zitten en bedenk ik me in welke kleuren of welke stijl ik zin heb om te werken. Ook gebruik ik graag gelijk postmateriaal wat ik nieuw heb. Zoals het prachtige schrijfblok van Kaartjeofkip, gekocht bij Lentetypes en het gekleurde lettertang tape.
4

5 1332

Natuurlijk heb ik ook fijne post ontvangen afgelopen maand en ik heb mijn favoriete poststukken daar uit gepikt om te laten zien!

Als eerste een prachtige zwanenthemapost van Anne!nininoes

Om deze post van Jantien moest ik erg hard lachen, omdat ik niet gelijk doorhad dat er gekke hoedjes op de envelop waren geplakt. Pas toen ik hem open wilde knippen schoot ik in de lach en had kunnen weten dat de inhoud minstens net zo grappig zou zijn!yunyah2Kim vroeg op Instagram wie er een kaartje wilde ontvangen. Kim showt altijd prachtige themapost dus een kaartje van haar ontvangen zag ik wel zitten. Ik kreeg dit leuke typemachinekaartje in een mooie zelfgemaakte envelop!
KIMSTAGRAM76

Sommige dagen is het net een postfeestje in de brievenbus! Zo kreeg ik op 1 dag een kaartje van Kim, het mini-envelopje van Jantien, de stippenpost van Inge en een gezellige brief van Joke.

kimjokeingenjantien

Ik ben gek op rare post en ga dan ook stuiteren van zo iets leuks als dit mini (nietjes)doosje met daarin een op de typemachine getypte brief door Jantien!
vanyunyah

ZWANENPOST ANNE

Als laatste deze gezellige stippelpost van Inge, om vrolijk van te worden toch?

inge_NOOR

Ik heb het geluk veel leuke post te mogen ontvangen en te genieten van de post die ik zelf voor een ander freubel. Maar er zijn ook zeker postmaaksters die ik bewonder om hun creativiteit.

1 daarvan is Fannature en ik ben dol op haar stijl. Ze combineert de leukste dingen en maakt daar een prachtig geheel van. Als ik haar kunstwerkjes zie bedenk ik me dat ik meer de collagestijl wil gebruiken en toch komt dat er weinig van. Tot die tijd blijf ik genieten van haar mooie poststukken en leuke foto’s op Instagram!

fannature2 fannature

De tweede is Sandie! Ik maak eigenlijk alleen nog maar themapost en kan me dan ook suf genieten van mooie themapost van anderen. Sandie heeft een talent voor het maken van prachtige themapost, alles past bij elkaar! Ik vind het ook mooi dat Sandie laat zien dat themapost niet iets groots hoeft te zijn. Juist de kleine dingen maken er zo’n mooi geheel van en iets handsgemaakt meesturen is helemaal leuk.

sandy sandie2

Op Instagram komen ook dingen voorbij waar ik heel enthousiast van word en dan een heel klein beetje jaloers. Waarom ben ik daar niet opgekomen? Maar vooral bewonderend want hoe mooi is het om elkaar te inspireren en ergens weer je eigen draai aan geven. Bij Anke zag ik dit genaaide briefpapier met vrolijke regels om op te schrijven. Zo leuk! Helaas staat er niet bij van wie zij deze post ontvangen heeft.

snailmailmagazineWat was jouw favoriete poststuk van de afgelopen maand? Heb je mooi nieuw postmateriaal gekocht of ook een leuk idee tegen gekomen? En wie in nou jouw grootste postinspiratiebron?

Naast de brievenbustag gebruiken we alle drie ook een post tag: #postvanumaija, #postvankonien en #postvanruch Hierop zie je post die we versturen en door anderen ontvangen!

Liefs, Ruchama