Tags

, , , , , , ,

IMAG6046

Transparante (clear) stempels

Vorige week verscheen er in mijn Timehop app dat ik (Ruchama) op dezelfde datum één jaar en twee jaar geleden terug kwam van de Hema met nieuwe spulletjes. Omdat ik toch richting het dorp moest ging ik natuurlijk ook even bij Hema kijken. Er leek weinig nieuws te liggen tot ik in een verstopt hoekje verschillende transparante stempelsets zag hangen. Leuk! Alfabetten in kleine en grote letters, cijfers en verschillende printjes.

IMAG6092

Ik ben dol op alfabetten dus kon me inhouden de rest te laten hangen en alleen de lage en hoge letters mee te nemen. Het eerste wat me op viel is dat het alfabet er per set twee keer in zit plus nog wat extra klinkers. Een seconde dacht ik ‘Nou wat overdreven!’ maar voor ik dat goed en wel kon denken dacht ik al ‘Oh maar dat is handig!’ En ja, het is heel handig. Hoevaak heb je wel niet dat je een woord wil stempelen en dit in delen moet doen omdat je twee keer de ‘E’ nodig hebt. Natuurlijk zit je dan net weer een beetje scheef. Wat een luxe om genoeg letters te hebben om gewoon op één blokje bijvoorbeeld ‘veel liefs’ te kunnen plakken en gelijk te kunnen stempelen!

Hema Stempels-001

De setjes ‘transparante stempels’ kosten €2,95 per stuk. Ook zijn dezelfde designs als wrijfstickers te koop.

Hieronder een lijstje met linken naar de Hema webwinkel, ze openen in een nieuw scherm:

 Zelf stempels snijden

Hema Stempels-003

Jaren geleden kocht ik eens een beginners-setje met gutsjes en stukjes stempelrubber om zelf stempels te snijden. Erg leuk om te doen en helemaal niet zo lastig als je zou denken. In plaats van stempelrubber kan je ook prima een grote gum of foam gebruiken. Hema biedt nu voor een leuk prijsje (waarschijnlijk is daar de kwaliteit ook naar!) verschillend materiaal om zelf stempels te snijden.

De prijzen van de materialen om stempels te snijden variëren tussen de €0,99 en €4,95.
Hieronder een lijstje met linken naar de Hema webwinkel, ze openen in een nieuw scherm:

Op zoek naar wat inspiratie om zelf stempels te snijden? Kijk dan eens bij Luus, die elke dag een stempel snijdt!

Houten stempels als setje of in een pot

IMAG6255

Nog verleidelijker en nog leuker zijn de houten stempelsets met kleine stempeltjes. Niet alleen de bekende setjes in een plastic doosje maar hoe leuk, een stempelset in een potje en dan ook nog eens op leuke houten klosjes. Erg leuk vind ik de potjes met stempels en je hebt ze in verschillende thema’s als dieren, nummers, skater en alfabet! Ook is er een potje met verschillende kleuren inktkussentjes.

Hema Stempels-002

Deze kleine houten sets zijn bij niet alleen bij mij favoriet maar ook bij vele anderen want Hema blijft met leuke, nieuwe setjes komen wat betekent dat ze goed lopen. Heel blij werd ik van het alfabet-setje met verschillende soorten lettertypes. Een heel leuk setje voor een heel klein prijsje. Vorig jaar bracht Hema een soortgelijk alfabet-setje uit maar hij is anders!

Hema Stempels

Per potje stempels betaal je €8,95 en per setje €2,50

Hieronder vind je de linken naar de Hema webwinkel, ze openen in een nieuw scherm:

Tip! Op de site kan je zien of de stempels in jouw filiaal op voorraad zijn. Anders kan je ze bestellen en zonder kosten af halen in jouw filiaal

Hoekponsen & tape

Hoewel dit logje is bedoelt voor stempeltips kan ik het niet laten toch even te benoemen dat Hema ook weer leuke hoekponsen voor €3,95 heeft. Benieuwd naar wat je allemaal met dit soort hoekponsen kan, kijk dan eens bij mijn logje van vorig jaar met ideeën en trucjes met soortgelijke ponsen.

Ook heeft Hema natuurlijk weer nieuwe printjes tape. Hoe de kwaliteit is weet ik niet want ik heb ze niet gekocht. Hema staat er om bekend dat de lijmlaag nog wel eens los kan laten.

Stempels van Xenos

IMAG6251

Loop ik van Hema naar Xenos, zie ik daar ook hele leuke stempels liggen! Voor maar €1,29 per stuk heb je keuze uit wel tien verschillende stempels. Ik hield me in en kocht alleen de twee airmail gerelateerde stempels maar wil jullie toch even tippen!

DSC_1672

Heb jij de leuke stempels al gespot en gekocht?

Liefs, Ruchama