Tags

, ,

Inmiddels zijn er gelukkig een heleboel mooie theezakjes te verkrijgen, zoals Nienke regelmatig met jullie deelt (overigens loopt de winactie waarbij je een brievenbusdoosje vol allerlei verschillende soorten thee kunt winnen nog tot 22 december!), maar soms wil je thee juist graag mee sturen vanwege het smaakje! Denk bijvoorbeeld aan losse thee of theezakjes die niet per stuk verpakt zijn. Jammer dat die nooit met de post mee kunnen, toch?

Vandaag in de adventskalender juist voor díe theezakjes een oplossing. Met onderstaande gratis printable knutsel je in een mum van tijd je eigen theezakjes. Ik heb twee versies gemaakt voor jullie, een simpele met handlettering waar je je eigen boodschap aan toe kunt voegen (deze zou je ook kunnen printen op gekleurd papier of zelf kunnen inkleuren) en eentje in winters thema om in de december-sfeer te blijven. Het is heel simpel: print de printable op een stevig A4-tje en volg de instructies! Het wijst zich vanzelf.

theezakjeJe kunt het document ook hier downloaden in PDF: theezakje.

Oja. *kuch* Voor wie mij een beetje kennen is het geen nieuws: ik ben geen pietje precies. Ik doe alles altijd een beetje uit de losse hand en heb een hekel aan opmeten en uitrekenen. Als je het theezakje maakt, zal hij dus een beetje scheef zijn. Je kunt de randjes gemakkelijk bijknippen om dat te herstellen, zodat het er toch netjes uit ziet!

Veel plezier ermee!

Liefs,
Kim