Tags

,

Allereerst: allemaal een zinvol en postrijk 2017 gewenst!

Wat fijn om weer terug te zijn voor weer een heel jaar vol met Postfabriek blogs. Na een bewogen 2016, zijn wij heel benieuwd wat 2017 ons weer gaat brengen en welke blogs er weer uit onze vingers gaan komen. Voor nu zijn we vooral blij dat alle drukke feestdagen weer achter de rug zijn en we de donkerste dag van het jaar alweer gehad hebben. Tot nog toe voelt 2017 als een jaar waarin we oude dingen loslaten om ruimte te maken voor het nieuwe, hoe is het voor jullie?

Voor 2017 houden we vooral het volgende voor ogen:

Dit kaartje is te koop bij Cardcetera

Pssst: dit kaartje is te koop bij Cardcetera

Achter de schermen zijn we alweer volop bezig met het schrijven van verse blogs, maar we willen jullie ook wat vragen. Zijn er onderwerpen waarover jullie graag een blog zouden lezen? Het mag alles zijn! Van verhalen die jullie graag willen lezen, tot materialen of technieken waarvan jullie graag zouden willen dat wij ze uitproberen, tot specifieke ideetjes die jullie zouden willen op doen. We vinden het altijd erg leuk in te spelen op de wensen van onze lezers, dus alle ideetjes zijn van harte welkom!

Liefs,
Ruchama, Nienke & Kim