Tags

,

Kim en Nienke sturen Ruchama duizend liefsjes!

Kim en Nienke stuurden Ruchama duizend liefsjes vanuit Deventer!

Schrijfster Manon Uphoff schreef in een brief aan haar collega-schrijver Herman Franke: ‘ Hij is niet afgerond, de gebeurtenissen haalden me in.’ En dát overkwam ons ook. Het zorgde ervoor dat je even geen nieuwe blogs op de Postfabriek zag verschijnen. Maar met dit bericht doorbreken we de stilte en willen we jullie laten weten: we zijn er weer!

Automatische zomerstop

In onze levens veranderde er van alles en dat vroeg al onze aandacht. In een berichtwisseling hierover schreef Kim: ‘Ja, Nien. Besefte me dat we een soort automatische summerbreak hebben ingelast. Niet besloten, hij was er gewoon ineens.’ We hadden behoefte aan rust, reflectie, nadenken over het leven en waar we staan. We keerden naar binnen en bleven even heel dicht bij onszelf. Om vervolgens weer naar buiten te kunnen treden. En tadaaa! Daar zijn we weer!

Lieve berichtjes

Dat onze onaangekondigde blogstilte niet ongezien aan jullie, onze lezers, voorbij ging, merkten we aan lieve berichtjes die we hebben gekregen. Zo schreef Rafaella: ‘Het is de laatste tijd erg stil op de site. Ik hoop uit de grond van mijn hart dat dit voor leuke redenen is en niet n.a.v. minder leuke gebeurtenissen.’ En stuurde Eva: ‘Jullie laatste berichtje op de site van de Postfabriek is alweer een tijdje geleden. Dat geeft niets hoor, maar ik hoop vooral dat het goed gaat met jullie, en dat er geen vervelende of nare reden is dat er even geen berichten verschijnen.’

Nieuwe blogs

Manon Uphoff beschrijft het zo mooi. Gebeurtenissen kunnen je echt inhalen. Het gebeurde gewoon. En het was goed om daar de ruimte voor te nemen en bij stil te staan. Het bracht ook een golf aan inspiratie en het kriebelt om dat weer met jullie te gaan delen. Er staan zelfs al wat verse blogs klaar. Komen jullie weer lezen? We zien jullie graag!

Duizend liefsjes,

Ruchama, Kim en Nienke