Tags

, , ,

bureau

Op de foto bij het krantenartikel kon je al een stukje zien. Aan dit bureau maak ik (bijna) alle post. Het ziet er natuurlijk niet altijd zo netjes uit. Als ik post maak ligt het bureau al gauw vol en staan er dozen vol materiaal om mee heen op de grond.

Ik weet dat ik een bofkont ben. Natuurlijk heeft niet iedereen zomaar een hele kamer om in te knutselen. Maar door wat materiaal op bijvoorbeeld deze roltafel te verzamelen kan je elk bureau of eettafel al snel omtoveren tot ‘postmaakplek’. Kijk voor inspiratie eens hier.

Ik word altijd erg hebberig van alle mooie bureauaccessoires in boekhandels en andere winkels. Maar ook met spullen die je misschien al wel in huis hebt kan je je ‘postmaakplek’ gezellig en handig inrichten!

postkamer1

Zo gebruik ik bloempotten om mijn pennen, potloden, scharen en andere kleine spulletjes die ik veel gebruik in te bewaren.

postkamer3

In plaats van postvakjes gebruik ik servettenhouders. Je post kan hierin rechtop staan en neemt zo minder ruimte in. Door er meerdere bij elkaar te zetten kan je je post heel handig sorteren. Ik kom ze regelmatig tegen in kringloopwinkels, maar kocht vorige week deze gele wolkjes bij Ikea. Omdat ik er soms zware enveloppen van onhandig formaat in bewaar vallen plastic modellen snel om, maar de gele wolkjes zijn van staal gemaakt en blijven veel beter staan.

postkamer4

In deze bak bewaarde ik ooit mijn LP’s. Maar mijn verzameling werd al gauw te groot en nu bewaar ik tijdschriften die ik krijg hierin tot ik ze verknip.

postkamer5

De houten baboeska poppetjes zijn ideaal om kleine spulletjes in te bewaren. Ik ben gek op Barbapapa en vond deze op marktplaats!

postkamer2

Waar maak jij je post? En hoe bewaar jij je postmateriaal? We zouden het leuk vinden om foto’s ervan te zien! Gebruik #postfabriek op instagram of plaats een foto op onze facebookpagina!

Lieve groetjes,

Nienke.