Tags

, , , , , , , , , ,

Wie de prachtige kaarten van Theeduif nog niet kent, heeft tot nog toe zeker iets gemist. Bij mijn eerste bezoekje aan de website, werd ik zelf meteen verliefd. En als er achter dat mooie merk dan ook nog twee hele leuke, lieve dames blijken te zitten die net als wij, helemaal geloven in het mooie van échte post, is de liefde helemaal compleet.

Movember

Alexandra (links) en Geertje (rechts) steunden Movember met een speciale kaart

De gezichten achter Theeduif
Op een zonnige dag zaten Geertje (23) en Alexandra (24) op een terrasje in prachtig Parijs. Het gesprek ging over het versturen van kaartjes, een liefde die zij met elkaar deelden. Het bleek dat niet veel mensen die zij kenden nog vaak een kaartje stuurde en dat de reactie op de kaartjes die zij zelf verzonden altijd vol enthousiasme was. En dus bundelden de Zeeuwse dames, die inmiddels in hartje Amsterdam wonen, hun creativiteit en ondernemingsgeest en verzonnen theeduif: handgemaakte kaarten met een zakje thee erbij.HandmadewithloveTheeduif doen Geertje en Alexandra in hun vrije tijd en het geld wat ze ermee verdienen, steken ze weer in de onderneming. Ze geven er dus veel voor, maar krijgen er ook een hoop voor terug. Het doel van Theeduif is mensen te verrassen, met elkaar te verbinden en een warm gevoel te bezorgen. Echte passie!

Inmiddels is de 1000e kaart al ruim verzonden!

1000e order - feestje bij brievenbus

Hoe leuk! Bij de 1000e order vierde Theeduif een klein feestje bij de brievenbus

De kaarten
Alle kaarten van Theeduif zijn handgemaakt, waardoor elke kaart uniek is.
hello sunshine rood
De ontwerpen verzinnen Geertje en Alexandra zelf, geïnspireerd op van alles wat ze tegen komen in het dagelijks leven. De kaarten worden gestempeld met een rubberen stempel bevestigd op een stuk afvalhout.
DSC04970
De verf waarmee gestempeld wordt, mengen de dames zelf zodat de kleur precies wordt zoals zij deze willen hebben. Het papier waarop wordt gestempeld is Biotop papier. Omdat elke kaart met de hand wordt gestempeld, zitten er soms ook schoonheidsfoutjes in. Juist iets wat hoort bij handgemaakt! En niet alleen aan de kaart is aandacht besteed, ook het etiket, de postzegel en de enveloppe zelf zijn met zorg samen gesteld en gemaakt.
Enveloppen
Als je een kaart van Theeduif ontvangt, zie je dat er ook echt aan af. De liefde voor wat ze maken spat er vanaf!

De thee
Als je via Theeduif een kaartje verstuurd, stuur je ook een zakje thee mee. De biologische thee is van het merk Løv Organic en de zakjes zien er prachtig uit.
IMG_5405
Je hebt de keuze uit vele smaken, zoals onder meer groene jasmijn of rode vruchten of mengsels met de naam løv is beautiful of løv is good. Ik heb de thee mogen proeven en hij smaakt heerlijk en bijzonder! De reden dat Theeduif voor de combinatie van een kaart en thee heeft gekozen, is dat de thee een stukje beleving toevoegt aan het ontvangen van de kaart. Zo kan de ontvanger ook iets proeven en ruiken en wordt het ontvangen van de kaart echt een momentje voor jezelf.

Een kaart versturen
Ben je ook zo verliefd geworden op de kaarten van Theeduif en wil je iemand verrassen met zo’n bijzonder cadeautje in de bus? Ga dan naar de website en kies een kaart, kies een theesoort, voer je boodschap in en geef het adres op. Na je betaling maakt Theeduif dan de hele verzending voor je in orde en geloof me, het is het helemaal waard!
Brievenbhs
Zo stuurde ik een Theeduif-kaart aan mijn beste vriendin en zij vond het erg leuk om deze te ontvangen, het fleurde haar dag helemaal op. Ook mocht ik zelf een kaartje ontvangen om zelf ook te ervaren hoe het voelt, het was heerlijk om even te gaan zitten met de thee en de kaart te lezen.

Naast de kaarten in het vaste assortiment doet Theeduif ook wel eens een bestelling op maat. Zoals een geboortekaartje of menukaartjes.
Geboortekaartjes stap 1
Wil jij ook een bestelling op maat? Of heb je een leuk idee voor een ontwerp? Neem dan contact op met Theeduif!

Eind november hebben Alexandra en Geertje ook kerstkaarten gestempeld. Wij mogen vast een sneakpeak laten zien. Wanneer de Sint weer uit het land is, komen ze online dus hou de webshop in de gaten!

Sneak peek van een kerstkaart door Theeduif

Sneak peek van een kerstkaart door Theeduif

Bezoek Theeduif op: http://www.theeduif.nl/
En lees ook hun weblog of vindt ze leuk op facebook om op de hoogte te blijven.

Liefs,
Kim