Tags

,

Speciaal voor de Postfabriek heeft Anita van PostpapierEnzo weer een heel leuk winpakket samengesteld wat wij mogen weggeven!

Winpakket

Wat kun je winnen?

In dit leuke pakket zit het volgende:

Zelf mochten we het winpakket ook ontvangen om uit te proberen en er is echt heel veel leuks mee te maken! Wat wij gemaakt hebben, laten we zien wanneer we de winnaar bekend maken.

Hoe kun je winnen?

Het winnen van dit leuke pakket kan heel simpel! Laat een reactie achter op dit blogje om te laten weten dat je mee doet en hoe! Voor elk van de volgende acties stoppen we een briefje met jouw naam in de grote glazen pot en verdien je dus een winkans:

Geef bij je reactie een geldig emailadres op (wanneer je hem bij je naam invult is hij alleen voor ons, achter de schermen, zichtbaar) zodat we je kunnen bereiken en noem alle punten die je hebt uitgevoerd met bijbehorende accountnaam/link

Je kunt mee doen t/m 31 januari. Op 1 februari a.s. maken wij door loting bekend wie de gelukkige winnaar is van dit pakket!

Nog eens alle te winnen spulletjes in een collage

Nog eens alle te winnen spulletjes op een rijtje, de twee foto’s linksonder zijn de voor- en achterkant van hetzelfde item.

We hopen iemand heel erg blij te maken met het leuke pakket en willen Anita bedanken voor het mogelijk maken van de winactie! Succes!

Liefs, Kim, Nienke en Ruchama.