Tags

, , , , , , , ,

Een tijdje geleden werden we per mail gevraagd door Heleen de Bruijn of we wat vragen wilden beantwoorden voor een artikel in het Algemeen Dagblad over échte post. Natuurlijk wilden we dat graag, want een kans om een breder publiek te inspireren om meer post te versturen laten we niet schieten! Gisteren hoorden we via via dat onze namen in de krant stonden. Natuurlijk zijn we alledrie meteen naar de winkel gesneld om het AD te kopen!

DSC_1190

En wat is het een ontzettend leuk artikel geworden! Natuurlijk zijn we ontzettend trots om onze namen in een landelijke krant terug te vinden. Het voelt heel speciaal om via zo’n medium uit te mogen dragen waaróm echte post nu toch zo fijn is. Los daarvan is het hele artikel erg de moeite waard, vol met afbeeldingen van kaartjes en eindeloos veel redenen waarom iederéén weer wat vaker de moeite zou moeten nemen om een kaartje te sturen.

DSC_1200 DSC_1201 DSC_1203 DSC_1204

2014: hét jaar van de kaartjes en echte post. Dat zou toch prachtig zijn? Natuurlijk doen jullie hier al hard jullie best voor, maar inspireer vooral mensen om je heen om datzelfde te doen. Zodat we met z’n allen, het hele jaar door, de moeite blijven nemen voor de mensen die ons dierbaar zijn door dat te laten blijken met een kaartje. Een felicitatie via facebook of whatsapp? Daar heb je over 10 jaar niets meer aan. Maar die doos met kaartjes, die blijft tastbaar bestaan en kan zelfs de generaties na jou iets vertellen over wie jij was. Hoe dierbaar is dat?

DSC_1205 DSC_1208 DSC_1222

Vanuit ons in elk geval bedankt aan Heleen voor de kans om te mogen delen wat wij zo bijzonder vinden aan post!

Oja, de foto’s kun je vergroten door er op te klikken, mocht je nieuwsgierig zijn!

Liefs,
Ruchama, Nienke en Kim

PS. We mochten al vaker onze passie voor post delen in de media. Namelijk in Robin Magazine en in de Tubantia. Wil je ons ook wat vragen stellen over post, voor in de media of op een blog? Mail ons gerust op postfabriek@gmail.com !