Tags

, , , , ,

Het is een goede week voor de Postfabriek.. Niet alleen stonden we afgelopen zaterdag in het Algemeen Dagblad, ook staan we nu in het maart-nummer van Ariadne at Home! Op een bladzijde over droogbloemen staan de labels die Ruchama maakte en een tijd terug liet zien. Ben je benieuwd naar de blogjes over droogbloemen? In dit blogje alle tips over het drogen van bloemen en in dit blogje ideetjes om droogbloemen te gebruiken in je post.

DSC03962

DSC03960

 

De Ariadne at Home ligt vanaf vandaag in de winkel! En ben je klaar met lezen? Dan kun je alle mooie plaatjes natuurlijk gebruiken om post van te maken!

DSC03945

We zijn supertrots op al deze aandacht voor post en de Postfabriek! En grote dank aan Dana die als abonnee het tijdschrift al in huis heeft en zo lief was de mooie foto’s voor ons te maken!

Liefs,

Kim, Nienke en Ruchama