Tags

De Postfabriek in het Decembernummer van Zij en Zeeuws

De Postfabriek in het Decembernummer van Zij en Zeeuws

Eind december kregen we een mailtje van Gea. Ze had het blad Zij en Zeeuws gekocht en wees ons op een foutje: het adres van onze website stond verkeerd geschreven! Misschien was dat zelfs ons geluk, anders hadden we niet geweten dat er een stukje over ons in dit magazine stond! Gea kon er geen foto van mailen, maar ze was zo lief om de tekst voor ons over te typen zodat we het toch konden lezen. Vandaag kregen we deze scan toegestuurd en vol trots willen we die met jullie delen. Er staat dan wel een klein foutje in, maar het is ook een heel lief en positief stukje over post én de Postfabriek! Wil je het graag lezen? Als je op de foto hierboven klikt, zie je een grotere versie van het artikel waarbij je ook kan inzoomen.

En ben je benieuwd hoe je zelf een kaart met een kraslaagje kan maken, zoals je op het fotootje kan zien? Kim schreef er een blogje over waarin ze het stap voor stap laat zien!

Lieve groetjes,

Ruchama, Kim en Nienke