Tags

,

Je neemt een besluit en je voelt je direct een beetje lichter, alsof er ruimte ontstaat in je hoofd en in je lichaam. Je weet met je verstand niet goed waarom dít nou het juiste besluit is, maar je vóelt dat het zo is. Of je neemt een besluit, waarbij je volledig kunt beredeneren waarom dat het juiste besluit is, maar in je lichaam voel je een knagend gevoel, iets wat een beetje drukt. Soms spreken verstand en gevoel elkaar tegen.

 

We maken elke dag keuzes waarin we trouw proberen te zijn aan onszelf, onze intuïtie helpt ons daarbij, maar soms blijkt het best lastig. Vanuit keuzes waarin wij trouw waren aan onszelf, ontstond er dit jaar een ander soort adventskalender. Een kalender waarbij we elke keer stil zijn gaan staan om te voelen: klopt dit wel? Een kalender waarin we ondernemers persoonlijk benaderden omdat zij zichtbaar trouw zijn aan zichzelf of hierin belangrijke keuzes maakten het afgelopen jaar. Een kalender waarin we alledrie iets persoonlijks weg gaan geven en je meenemen door ons 2018 en hoe dat een jaar was met een vanzelf ontstaan thema: trouw zijn aan jezelf.

Volg je hart

Onze intentie met deze kalender is om los te laten. We laten betaalde blogs los. We laten de logica los. We laten de gedachte los dat een blog moet groeien. We verschuiven de focus van de massa naar het individu. We hebben niet als doel om iedereen te bedienen of te raken, maar gaan voor het ripple effect van die éne persoon. En we doen dat niet door te verzinnen wat jullie willen lezen, maar door te delen wat wij graag willen schrijven. We gaan deze kalender op reis, met jullie, met onszelf en met de Postfabriek met als énige regel: er komt elke dag een blog online.

trouw

Blijf trouw aan jezelf!

Ga je mee op reis?

Duizendliefs,
Kim, Nienke & Ruchama