Tags

, , , , , , , , ,

Dit is mijn winterse bestelling van Vlinders in je buik. Op de sticker staat ‘Vandaag is het jouw inpakfeestje’ en zo voelt het ook!
Mijn bestelling van Vlinders in je buik

Vandaag is het jouw inpakfeestje! In dit vakje van onze adventskalender vind je een overzicht van papieren moois voor het verpakken van je cadeautjes, een kortingscode voor je bestelling bij Vlinders in je buik én je maakt kans op een shoptegoed ter waarde van € 25! Kijk je mee?

Winter flowers

Op het prachtige Winter flower cadeaupapier van Vlinders in je buik zie een winters tafereel van mistletoe en sterretjes op een steenrode achtergrond. Op deze foto zie je hoe ik het papier heb gecombineerd met gouden krullint en een sticker met de tekst ‘Give love’.

Op de foto hierboven zie je een van de twee soorten cadeaupapier die ik heb gebruikt voor mijn pakjes. Dit papier heet Winter flowers. Het is bedrukt met een winters tafereel van mistletoe en sterretjes op een steenrode achtergrond. Ook verkrijgbaar als cadeauzakjes!

In een pakje met een voorvakje kan je een persoonlijke boodschap schuiven. In het pakje op de foto is de boodschap klein maar fijn.

Ik combineer het mooie cadeaupapier graag met andere mooie papiertjes om van elk cadeautje een uniek, persoonlijk pakje te maken. Ben je nieuwsgierig naar het potlood op de achtergrond? Dat kocht ik bij Passie Bloom.

Met stempels van Perlenfischer personaliseerde ik mijn pakjes. Op deze foto zie je hoe ik twee verschillende tekststempels van dit merk heb gebruikt.

Als postliefhebber voeg ik graag kaartjes en briefjes toe aan mijn cadeautjes. Een pakje met een voorvakje is daarvoor ideaal. In het voorvakje schuif je heel eenvoudig een papiertje met een boodschap. In mijn blogje Zakje met een voorvakje laat ik stap voor stap zien hoe je zo’n voorvakje maakt. Het kleine briefje in dit pakje maakte ik van kraft papier uit een papierblok van Action. De tekst ‘make a wish’ stempelde ik erop met een stempel van Perlenfischer. Meer informatie over de stempel en het papierblok vind je in het tweede vakje van onze adventskalender. Met een goudkleurig touwtje maakte ik er ook nog zoethout aan vast. Dat was eigenlijk als grapje bedoeld voor een vriendin die mij laatst een ander ‘houtje om op te bijten’ gaf. Maar het past ook mooi bij dit papiertje, vind je niet? Ik kocht het zoethout bij Dille & Kamille voor € 0,35.

Dit cadeautje heb ik ingepakt met eenvoudig, bruin pakpapier. Door een strookje van het mooie papier toe te voegen is het een uniek pakje én past het bij het geheel. De tekst ‘good luck’ stempelde ik erop met een stempel van Perlenfischer.

Ik vind het Winter flower papier zo mooi dat ik zelfs de kleinste stukjes ervan gebruik. Van een reststukje heb ik strookjes gesneden. Door zo’n strookje aan een pakje met een ander papiertje toe te voegen, ziet het er weer heel anders uit.

De verschillende pakjes vormen samen een geheel. Het mooie papier dat Winter flowers heet is te koop bij Vlinders in je buik. De stempel van het takje kocht ik bij Dille & Kamille, de stempel met de tekst ‘good luck’ is van Perlenfischer.

Voor dit pakje combineerde ik een strookje van het mooie papier met een bladzijde uit een oud boek over bloemen en planten. De stempel van het takje kocht ik bij Dille & Kamille. En de stempel met de tekst ‘good luck’ is van Perlenfischer. Daar vertelde ik meer over in het tweede vakje van deze adventskalender.

Drie verschillende pakjes vormen samen in geheel door voor elk pakje een stukje van het mooie Winter flowers papier te gebruiken. Linkjes naar de verschillende producten vind je in dit blog.

Door het prachtige winterse papiertje te combineren met ander papier, maakte ik van elk cadeautje een uniek pakje én werd het samen een geheel.

Drie verschillende pakjes vormen samen in geheel door voor elk pakje een stukje van het mooie Winter flowers papier te gebruiken. Linkjes naar de verschillende producten vind je in dit blog.
Lege doosjes kan je met zo’n mooi papiertje omtoveren tot een luxe cadeauverpakking. Op de foto hierboven zie je een lucifersdoosje dat ik heb beplakt. Ideaal voor kleine cadeautjes!

Lege doosjes kan je met zo’n mooi papiertje omtoveren tot een luxe cadeauverpakking. Op de foto hierboven zie je een lucifersdoosje dat ik heb beplakt. Ideaal voor kleine cadeautjes!

Een lucifersdoosje dat leeg is, kan opnieuw gevuld worden. Op deze foto gebruik ik het als cadeauverpakking. Er zitten nu cijferstemepltjes van Søstrene Grene in!
Een briefbusdoosje kan je makkelijk meerdere keren gebruiken. Ziet het er niet meer mooi uit? Beplakt met een mooi papiertje gaat het nog een ronde mee! Op deze foto zie je een brievenbusdoosje dat ik heb beplakt met een winters papiertje en verschillende stickers met tekst. Linkjes naar de producten vind je in dit blog.

Brievenbus- en pakketdoosjes die ik zelf ontvang, gebruik ik ook graag opnieuw. Op de foto hierboven zie je een brievenbusdoosje dat er niet meer zo mooi uitzag. Maar beplakt met een mooi papiertje gaat het nog een ronde mee. Welke sticker zou jij kiezen voor op dit mooie pakketje?

Fabric look

Papieren moois van Vlinders in je buik. Linkjes naar de verschillende producten vind je in mijn blog

Het andere mooie cadeaupapier dat ik heb gebruikt voor mijn pakjes, zie je op de foto hierboven. Het is een goudkleurig papiertje dat je aan twee kanten kan gebruiken. De ene kant heeft een fabric look, de andere kant is effen goud.

Door een uiteinde van het papier twee keer om te vouwen, kan je beide kanten zien en ontstaat er een band. Voor het pakje hierboven combineerde ik het mooie papiertje met glitterlint en een lakzegel.

Door een uiteinde van het papier twee keer om te vouwen, kan je beide kanten zien en ontstaat er een band. Voor het pakje hierboven combineerde ik het mooie papiertje met glitterlint en een lakzegel.

Voor wat extra geglinster, gebruikte ik ook nog glitter van Action.

Voor wat extra geglinster, gebruikte ik ook nog glitter van Action. Daarover vertelde ik ook in het tweede van deze adventskalender

De spulletjes die ik heb gebruikt bij het maken van de lakzegel, kocht ik (met hulp van Ruchama) via AliExpress. Als je meer wil weten over lakzegels, adviseer ik je om aanstaande zondag het blogje van Ruchama te komen lezen. Het vijftiende vakje van onze adventskalender staat namelijk in het teken van spulletjes die je kunt gebruiken bij het maken van lakzegels!

Een pakje die ik met een lakzegel heb verfraaid. In het kleine potje dat je op de achtergrond ziet, zit lakzegel crème.

De glittertjes heb ik toegevoegd nadat ik de afdruk maakte. Ik heb de lakstempel niet te lang laten zitten, zodat de wax nog een beetje warm was. Alle overige glittertjes heb ik eraf geblazen boven mijn prullenbak. In het kleine potje dat je op de achtergrond ziet, zit lakzegel crème. Ik kocht deze goudkleurige lakzegel crème bij Scrittura Elegante.

Een pakje met een lakzegel waarbij ik lakzegel crème heb gebruikt.

Met lakzegelcrème kan je de afdruk van een lakstempel verfraaien. Als je de afdruk hebt gemaakt, wrijf je er met je vinger een beetje crème op. Zo valt de afbeelding van de afdruk nog meer op!

Een pakje in cadeaupapier met een fabric look met een lakzegel. Op de achtergrond zie je vloeipapier met gouden boompjes. Linkjes naar de producten vind je in het blog

Lakzegel crème van het merk Bortoletti is in de kleuren goud en zilver te koop bij Scrittura Elegante. In het negende vakje van onze adventskalender vind je een kortingscode. Daarmee krijg je 15 % korting op het gehele assortiment van Scrittura Elegante! Deze korting is geldig tot en met 31 december 2019.

Pakjes met voorvakjes

Een pakje met een voorvakje waar ik een mooi theezakje in heb geschoven. Dit mooie theezakje van Natural Temptation is een speciale smaak van WAAR. Op het zakje staat de tekst ‘het mooiste cadeau is jouw glimlach’.

Voor dit pakje heb ik ook het prachtige papier met fabric look gebruikt. Ik combineerde het met een mooi lintje en een sticker met de tekst ‘Believe in your own magic’.

Dit mooie theezakje van Natural Temptation is een speciale smaak van WAAR. Op het zakje staat de tekst ‘het mooiste cadeau is jouw glimlach’.

Het pakje kreeg een voorvakje waarin ik een mooi theezakje en een klein, zelf gevouwen envelopje heb geschoven. Door de jaren heen heb ik meerdere blogjes over mooie theezakjes geschreven. Je vindt ze onder de subcategorie ‘mooie theezakjes’. Het theezakje op de foto hierboven kocht ik bij WAAR in Enschede. Daar kan je deze mooie theezakjes ook per stuk kopen!

Sticker met de tekst ‘Believe in your own magic’.

Ik vier de feestdagen niet en heb niets met kerst. Daarom kies ik meestal heel bewust voor stickers met andere teksten. Bij Vlinders in je buik vind je er een heleboel. Een sticker met een passende tekst kan een pakje nóg persoonlijker maken. En deze tekst past ook nog eens prachtig bij ons thema ‘in je kracht staan’, vind je niet?

Kaartje met de tekst ‘valt er zomaar een kerstkus in je brievenbus’, papier met fabric look en lint met de tekst ‘Hugs & Kisses. Al deze producten kan je vinden bij Vlinders in je buik.

In het voorvakje van dit pakje past een kaartje. Ik kocht dit lieve kaartje als grapje voor een vriendin die ook niets met kerst heeft. De bovenste twee hoeken van het kaartje heb ik vast gemaakt met fotohoekjes, zodat het kaartje er niet uitschuift.

Kaartje met de tekst ‘valt er zomaar een kerstkus in je brievenbus’, papier met fabric look en lint met de tekst ‘Hugs & Kisses. Al deze producten kan je vinden bij Vlinders in je buik.
Goudkleurig moois van Vlinders in je buik.
Gouden vloeipapier en lint met de tekst ‘Life is full of surprises’ van Vlinders in je buik. Het kaartje met bloemen komt van Dille & Kamille.

Sommige cadeautjes pak ik eerst in vloeipapier en daarna pas in cadeaupapier. Als extra verrassing schuif ik ook weleens een kaartje in het vloeipapiertje. Als ik iemand een heel persoonlijk berichtje schrijf, voelt het fijner om een kaart of brief op die manier bij een cadeau te voegen.

Close your eyes and make a wish

Een sticker met de tekst ‘close your eyes and make a wish’, verkrijgbaar bij Vlinders in je buik. En een stempel van Perlenfischer met de tekst ‘make a wish’.

Op de foto hierboven zie je één van mijn favoriete producten van Vlinders in je buik: zwart vloeipapier met glitters. Het heeft iets mysterieus en lijkt ook wel een beetje op een heldere sterrenhemel. Dit papier vind ik écht prachtig!

Een sticker met de tekst ‘close your eyes and make a wish’, verkrijgbaar bij Vlinders in je buik. En een stempel van Perlenfischer met de tekst ‘make a wish’.

En dat twee bestellingen bij twee verschillende webshops zo goed bij elkaar passen, maakt me ook heel blij. De stempeltjes bestelde ik bij de Etsy-shop van Perlenfischer. Daar vertelde ik je al over in het tweede vakje van onze adventskalender.

Zwart vloeipapier met glitters, lint met oogjes en een sticker met de tekst ‘close your eyes and make a wish’. Verkrijgbaar bij Vlinders in je buik.
Zwart vloeipapier met glitters en zwart lint met oogjes. De stempel met het oog is van Perlenfischer.
Een sticker met de liefdevolle tekst ‘lichtpuntjes, soms zijn ze groot, soms zijn ze klein. Je hoeft ze niet te zoeken, je kunt ze ook zijn’.

Op de foto hierboven zie je een brievenbusdoosje dat ik heb beplakt met cadeaupapier met sterren van HEMA. Dat papier kocht ik vorig jaar en weet niet of het nu nog verkrijgbaar is. Op het doosje plakte ik een ander favoriet product van Vlinders in je buik: een sticker met een hartverwarmende tekst.

Een brievenbusdoosje bekleed met cadeaupapier van HEMA en dichtgeplakt met een sticker van Vlinders in je buik.

Het brievenbusdoosje heb ik dichtgeplakt met een langwerpige sticker met de tekst ‘made with love‘.

In het brievenbusdoosje zitten zelf gevouwen enveloppen die ik heb samengebonden met een strook papier. De strook is versierd met stempels van Dille & Kamille en Perlenfischer.

De binnenkant van het brievenbusdoosje heb ik bekleed met het mooie, zwarte vloeipapier met glitters van Vlinders in je buik.

De inhoud van het brievenbusdoosje.
Verschillende mooie lintjes van Vlinders in je buik.
Wit vloeipapier krijgt een tweede kans en is opgeleukt met een stempel van Perlenfischer.

Het witte vloeipapier dat je op de foto hierboven ziet, werd in een winkel gebruikt als verpakkingsmateriaal. Ik gebruik dat papier graag opnieuw. Met het oog stempeltje van Perlenfischer stempelde ik er een patroontje op. Het witte krullint met oogjes past er heel goed bij.

Zelfgemaakte cadeautjes

Een zakje van stof met een velours lintje

Ik hou van zelfgemaakte cadeautjes, om te geven én te krijgen. En het allerliefst maak én krijg ik zelfgemaakte cadeautjes van hergebruikte materialen. In het tweede vakje van onze adventskalender deelde ik een tekst op een product van Studio Flash.

The best things in life are old, loved and rescued.

Studio Flash

Naast verpakkingen, pakpapier en mooie bladzijdes uit oude boeken en tijdschriften ‘red’ ik ook graag mooie stukjes stof. Reststukjes, oude lakens, kleding en ga zo maar door. Ik maak er bijvoorbeeld zakjes van. Dat is een eenvoudig project en snel klaar! Ik gebruik de zakjes zelf voor van alles en geef ze ook graag cadeau.

Een zakje van stof met een lintje van stof.

Om cadeautjes van stof doe ik ook graag een lintje van stof. Op de foto hierboven zie je een zelfgemaakt zakje en een lintje met de tekst ‘give, believe & sparkle’. Dit soort lint gaat langer mee en kan voor heel wat verschillende cadeautjes gebruikt worden.

Vloeipapier met gouden boompjes en een langwerpige sticker met boompjes van Vlinders in je buik.
Cadeaupapier met een fabric look, vloeipapier met gouden boompjes en een langwerpige sticker met boompjes van Vlinders in je buik

Ik heb het zakje verpakt in een vloeipapiertje met gouden boompjes dat ik heb gecombineerd met een langwerpige sticker met boompjes. Deze lange stickers zijn ook ideaal als sluitzegel voor je pakketjes. Vergelijkbare stickers gebruik ik ook voor de pakketjes die ik in een blog over pakketjes versturen laat zien.

Kleine stukjes

Zelf gevouwen zakjes samengebonden met een strook papier.

Aan het begin van dit blog liet ik ook al zien dat ik mooi cadeaupapier gebruik tot aan de kleinste stukjes. Door het te combineren met ander papieren moois, lintjes en stickers maak je van elk pakje een uniek en persoonlijk cadeautje en wordt het samen toch één geheel. Door te combineren met old, loved and rescued papier kan je met die ene rol cadeaupapier een heleboel cadeautjes mooi verpakken.

Een pakje zelfgevouwen mini envelopjes samengebonden met een strook papier en een sticker in de vorm van een hart

Op de foto hierboven zie je dat ik het papier met de fabric look samen met een bladzijde uit een oud woordenboek heb gebruikt om zelfgemaakte zakjes samen te binden.

Een strook van het mooie cadeaupapier met een fabric look gecombineerd met een strook uit een oud woordenboek. Voor de oplettende kijker: als je oude woordenboeken gebruikt bij het verpakken van je cadeautjes, is vooraf lezen een goed idee. 😉

Voor de oplettende kijker: als je oude woordenboeken gebruikt bij het verpakken van je cadeautjes, is vooraf lezen een goed idee. 😉

Een cadeautje dat ik heb ingepakt met het mooie cadeaupapier met fabric look en een pagina uit een oud woordenboek. En als kers op de taart een afbeelding van een hond die ik uit een oude encyclopedie knipte.

Vandaag is het jouw inpakfeestje!

Een cadeautje dat ik heb ingepakt met een pagina uit een oud woordenboek gecombineerd met mooi cadeaupapier met een fabric look en een plaatje uit een tijdschrift.

Vandaag is het jouw inpakfeestje, want met de code ‘adventmetvlinders’ krijg je 10 % korting op je bestelling bij Vlinders in je buik! Deze code is geldig tot en met woensdag 18 december 2019. Én je maakt met een reactie onder dit blog kans op een shoptegoed ter waarde van € 25! Vertel in je reactie over jouw favoriete product van Vlinders in je buik en een persoonlijk cadeautje dat je daarmee in zou willen pakken. Je kan meedoen tot en met 18 december. Laat je wel een geldig e-mailadres achter? De winnaar krijgt een mailtje.

Liefs,

Nienke