Tags

, , , , , , , ,

krantkop

De Postfabriek bestond nog maar een maand of we werden benaderd door een jongedame van Tubantia. Ze had onze website gezien en was geraakt door ons verhaal. En zo hadden we in ons korte bestaan al een tweede interview!

Ruchama en Kim wonen niet om de hoek en konden helaas niet binnen korte tijd naar Hengelo komen. Daarom sta ik alleen op de foto en hebben we het interview met behulp van skype gedaan. Afgelopen dinsdag was het zo ver en stonden we met een groot artikel in de krant! We zijn erg blij met dit mooie stuk(je).

artikel tubantia

(je kan op de foto klikken om een grotere versie te zien)

Het is echt hartverwarmend dat er zoveel interesse is in onze Postfabriek! We willen iedereen graag bedanken voor de reacties op o.a. onze website en facebook. Ook ontzettend leuk om te ontdekken dat we mensen inspireren. Op instagram worden regelmatig foto’s geplaatst van mooie poststukken die zijn gemaakt n.a.v. onze blog. Deze zien we omdat instagrammers ons of de Postfabriek taggen. En we werden genoemd op andere blogs, zoals deze. We waarderen jullie enthousiasme enorm en vinden het ontzettend leuk als er reacties worden achtergelaten. Fijn om te ervaren dat er ondanks het steeds normaler worden van andere vormen van contact (telefoon, social media) nog steeds zoveel mensen zijn waarmee we onze liefde voor post kunnen delen!

Dank jullie wel!

Lieve groetjes van Ruchama, Kim en Nienke.