Tags

, , , ,

Via Robin Magazine leerden we het Round Robin project kennen. Hierbij vorm je een groepje en koop je ieder een stevig (moleskine) schrift/boekje. Op de eerste pagina’s introduceer je jezelf met tekst, foto’s, plaatjes en andere creatieve uitspattingen. Vervolgens roteren alle boekjes elke zoveel weken naar de volgende persoon die een aantal pagina’s in jouw boekje vult op een creatieve manier. Aan het einde van het proces krijgt iedereen zijn of haar eigen boekje weer terug, gevuld en wel!

rr

De kaft van het boekje van Nienke

De kaft van mijn Round Robin boekje

De kaft van mijn Round Robin boekje

De kaft van de Round Robin van Ruchama

Via instagram nam Lies initiatief tot ons eigen Round Robin groepje en nodigde ook Ruchama, Nienke en mijzelf hiervoor uit. Natuurlijk zeiden we ja, het leek ons erg leuk! Met zijn negenen startten we het project en inmiddels zijn alle eigen boekjes versierd en op de post gegaan.

Ruchama laat in haar boekje zien welke materialen ze mooi vindt.

Ruchama laat in haar boekje zien welke materialen ze mooi vindt.

rr1

Een pagina uit Nienkes boekje waarop ze vertelt waar ze blij van wordt

In mijn boekje vertel ik ook waar je mij blij mee kunt maken

Over een jaar krijgen we onze eigen boekjes weer terug. Natuurlijk zullen we dan het eindresultaat met jullie delen!

Ook zin om mee te doen aan een Round Robin of er gewoon meer over te weten komen? Kijk op de website van Round Robin.

Liefs,
Kim