Tags

, , , ,

Zelf briefpapier maken is het leukste maar briefpapiersetjes, vooral voor een mooi prijsje, tegenkomen is ook leuk! Bij Marloes zag ik de leuke setjes voorbij komen en besloot gisteren eens bij Action te gaan kijken!

image

Bij alle knutselspullen lagen de postsetjes helemaal onderin. Ik verwacht dat ze in de meeste filialen bij de hobbyspullen zullen liggen. Maar de tape van een tijdje terug lag ook op hele verschillende plekken. Mocht je ze niet zien liggen, vraag er dan vooral even om.
image
image

Er zijn 5 verschillende setjes te koop. Voor €0,79 krijg je 5 velletjes, 5 enveloppen, 5 etiketten en 10 sluitstickers. De velletjes zijn van mooi stevig papier maar van mij had het dunner papier en dan 10 velletjes mogen zijn. Al is dit dikke papier wel mooi om 1 kort, lief briefje te schrijven want de enveloppen zijn ontzettend leuk! Met 1 brief ben je zo door het papier heen maar het zijn printjes die je erg leuk kan combineren met kaartjes of zelfgemaakt papier. Je zou ze zelfs kunnen kopiëren om wat extra velletjes te krijgen.

image
image
image
image

Er is ook nog een sterretjesvariant maar die heb ik niet meegenomen.

Op naar de Action dus en een brief schrijven in het zonnetje. Fijne dag!