Tags

, , , , , ,

Wanneer je de boodschappen bij Albert Heijn haalt, ken je dit blad vast wel. Maar voor degene die niet zo vaak bij de AH komen – elk kwartaal komt er een nieuwe Wat Handig! uit. Een gratis tijdschrift van AH wat eigenlijk bedoelt is om de nieuwe en handige non-food producten te showen, samen met bijpassende recepten, tips en leuke ideeën. Het tijdschrift staat vaak bij de in/uitgang in het rek waar de folders en Allerhande ook staan.

Het blad is al leuk voor de tips en de nieuwe producten. Maar waar wij in de Postfabriek de Wat Handig! nou echt graag voor gebruiken? Voor de leuke platen! Elk Wat Handig! nummer wordt in het seizoen van dat moment gemaakt. Het 2e nummer staat in het teken van de zomer en vakantie.1

Op de twee foto’s hier onder zie je alle leuke plaatjes uit het nieuwste nummer. In elk nummer staan een aantal grote platen. Zelf vind ik ze door de witte randjes heel handig om er enveloppen te van maken op deze manier. Het zijn vaak hele vrolijke en leuke platen! Maar er staan ook veel kleinere platen in. Doordat alles in hetzelfde thema is en vaak heel kleurrijk, kan je er makkelijk themapost van maken. Van de grote platen kan je een envelop of grotere kaarten uitsnijden en de kleine plaatjes tover je zo om tot een kaartje.

2 3

Wat ons betreft is de Wat Handig! echt een aanrader. Leuk dat hij gratis is en hele leuke plaatjes heeft! Ik kan er dan ook nooit maar eentje meenemen en neem er minstens 4 mee!

Als laatste nog even wat platen uit vorige nummers zodat je een idee kan krijgen wat voor platen ze door het jaar gebruiken.

4 5

Ken jij de Wat Handig! al en gebruik je het ook zo graag voor de mooie platen?

Liefs, Ruchama