Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

“Ik herinner me nog goed dat Kim mij PostpapierEnzo tipte op facebook en we de hele avond hebben zitten stuiteren op afstand. Er sloten steeds meer andere enthousiaste postliefhebbers aan in onze berichtjes over en weer. Al gillend werden er winkelmandjes volgegooid.” – Ruchama

En daarom kondigen wij met trots aan: een POSTPAPIER ENZO THEMAWEEK! Vandaag deel één waarin we meer vertellen over deze superfijne webshop en de prachtige spulletjes laten zien die wij mochten ontvangen voor de Postfabriek. Verderop in de week laten we zien wat we met de spulletjes gedaan hebben en zaterdag sluiten we deze themaweek af met een leuke verrassing. Kom dus zeker weer kijken!

alles

Als je iets bestelt bij PostpapierEnzo ontvang je niet zomaar een bestelling thuis. Nee, de pakjesbezorger overhandigt jou een heus cadeautje, wat het ontvangen van je bestelling extra speciaal maakt.

pakketppenzo

Na het uitpakken van je cadeautje vindt je in de doos of enveloppe een met zorg ingepakte bestelling met vaak een gratis extraatje. Ook zit er altijd een persoonlijk briefje bij van Anita, de eigenares van PostpapierEnzo, om je te bedanken voor je bestelling. Als klant voel je je daardoor extra speciaal.

kleinpostpapierenzo kleindooskleincadeautjes

“Als post zo’n groot onderdeel van je leven is geworden en je al meer dan 5 jaar intensief met elkaar schrijft wil je weleens wat anders, iets vernieuwends, iets dat echt bij je past.” – Nienke

Naast de zorg die aan jouw bestelling is besteed, is de webwinkel ook favoriet bij ons vanwege de prachtige producten. De producten zijn hip, volwassen en gevarieerd. We hebben er alledrie last van dat rondneuzen bij PostpapierEnzo ons ontzéttend hebberig maakt! Jullie kunnen je dan vast wel indenken hoe onze reactie was toen we een mailtje kregen van Anita dat ons gevoel beantwoord wordt. Ook zij voelde bij de Postfabriek dat onze blog bij haar webwinkel past. Voor ons een prachtig compliment!

In het prachtige pakket hierboven zaten een heleboel mooie spulletjes.

kleinstempelset1kleinstempelset2
kleinstempelset3

Deze prachtige stempelset is bij ons alledrie grote favoriet. Het houten doosje ziet er van de buitenkant al prachtig uit en bij het open doen kunnen wij onze Oohs en Aahs niet onderdrukken. De houten stempeltjes hebben een hele mooie, oude look. Ze stempelen een heel mooi lettertype en door de hoofdletters, kleine letters en tekens kun je er (met wat geduld) hele verhalen mee stempelen.

kleinpapierparis
kleinletterset

Deze twee setjes briefpapier hebben héél verschillende stijlen maar zijn beiden mooi en zo is er voor iedereen wel wat wils te vinden in de webwinkel.

tape

Op tape zijn we alledrie ook helemaal verzot, want het is op zoveel manieren te gebruiken om je post te versieren en op te leuken. Een rolletje tape is dan ook altijd welkom en deze versie met sterretjes in roze en zwart is supervrolijk!

stempelskleinkaartjes kleinmal

Naast producten van prachtige merken heeft PostpapierEnzo ook een eigen lijn, waar deze leuke stempels en kaarten onderdeel van uit maken. Ook de mal is van de eigen lijn en kun je gebruiken om prachtige cadeau-envelopjes mét vouw erin te maken. Zo mooi! Het hout van de mal is wel kwetsbaar, dus het is er eentje om voorzichtig mee om te gaan en veilig op te bergen!

kleintang

De tang heb je al eens voorbij zien komen op onze blog toen Ruchama liet zien hoe je kaartjes kunt opleuken. Dit is de simpelste versie van de Motex Lettertang. Je hebt een wiel voor een kleine letters en een wiel voor grote letters. Er zijn allerlei verschillende kleuren lettertangtape en zoals Nienke donderdag zal laten zien, kun je er allerlei leuks mee!

kleinenvelop kleinstickers

Oh Airmail! Post als thema voor post blijven we alledrie prachtig vinden. Met deze mooie airmailenveloppe en de prachtige stickers zijn we dan ook superblij!

“Als ik mezelf écht eventjes wil verwennen ga ik naar PostpapierEnzo. Een bestelling ontvangen voelt echt als mezelf trakteren en van de spulletjes word ik elke keer weer blij. De bestelling is er ook altijd hartstikke snel!” – Kim

Donderdag laten wij zien wat we met alle mooie spulletjes gemaakt hebben en linken we door naar de spulletjes in de webwinkel van PostpapierEnzo!

Word jij ook zo blij van al deze spulletjes als wij? Kijk dan alvast eens rond op PostpapierEnzo en vul je winkelmandje vast. Je maakt een account aan en als je vandaag je winkelmandje vult, zitten de spulletjes er volgende week ook nog in. Zo kun je dus alle tijd nemen om te winkelen! (Maar wij raden je aan om eventjes tot zaterdag te wachten met bestellen!)

Liefs,
Nienke, Kim en Ruchama