Tags

, , , , , ,

Op 22, 23 en 24 november is het weer zo ver: Flavourites Live! Flavourites is een website waar je allerlei leuke webshops kunt vinden die de leukste spulletjes verkopen. Eens per jaar, in november, staat een deel van deze webshops op de Flavourites beurs. Toegangskaartjes voor Flavourites Live kosten €10,00 in de voorverkoop en €12,50 aan de deur.

Dit jaar zal voor het eerst de Snailmailshop te vinden zijn op Flavourites Live. Mocht je naar Flavourites Live gaan, breng dan zeker een bezoekje aan de stand van Anke.

Bij de pijl is de stand van Snailmailshop te vinden

Bij de pijl is het kraampje van Snailmailshop te vinden

Bij besteding vanaf €10,00 krijg je een goodiebag vol met leuks! Ook de Postfabriek heeft een bijdrage opgestuurd voor in de goodiebag! (note: niet in elke goodiebag zal iets van de Postfabriek zitten).

zakjesindoos

Een doos vol zakjes met leuks is naar Anke gegaan

We hebben geknutseld en geponst voor de goodiebags van Anke

We hebben geknutseld en geponst voor de goodiebags van Anke

Verder kun je bij Anke natuurlijk allerlei producten halen op het gebied van Snailmail. Zo zal zij op de beurs een ware snailmailagenda lanceren die alleen tijdens Flavourites Live slechts €12,50 ipv €15,00 kost. Ook heeft ze speciaal voor Flavourites Live een briefpapiersetje ontworpen wat alleen daar te koop zal zijn.

Anke ontwierp een briefpapiersetje speciaal voor Flavourites Live

Anke ontwierp een briefpapiersetje speciaal voor Flavourites Live

Natuurlijk zullen ook alle andere producten uit de Snailmailshop verkrijgbaar zijn tijdens Flavourites Live. En ga je er niet naartoe, dan kun je altijd in de webshop terecht!

Verder zijn ook een aantal andere leuke webshops op het gebied van postspulletjes te vinden op Flavourites Live. Zo zijn ook Vlinders in je buik, Studio Zo Mooi en Kaartje of Kip aanwezig!

Winactie
Helaas zullen lang niet al onze lezers naar Flavourites Live gaan en zal ook niet iedereen een goodiebag met een zakje van de Postfabriek erin mee kunnen nemen daar. Maar, we zijn jullie allemaal niet vergeten! Speciaal voor jullie maakten we vijf extra zakjes. Elk zakje is gevuld met allerlei leuks om te gebruiken bij het maken van je post. Denk aan een DIY slingertje, envelopjes, memory-kaartjes, ponsfiguurtjes en postzegels!

zakjes5

Wil jij een zakje winnen? Laat dan een reactie achter waarin je vertelt…
waarom jij zo blij wordt van post!  

Je kan reageren tot en met dinsdag 26 november en dan maken we woensdag 27 november bekend wie er zo’n gezellig zakje krijgt thuisgestuurd!

Liefs, Kim, Nienke en Ruchama