Tags

, , , , , , , , , , , , ,

Iets in het klein heeft vaak iets heel schattigs en dat is met post niet anders. Daarom heb ik speciaal voor jullie mini-post geknutseld! En dat niet alleen. Dit schattige mini envelopje heb ik ingescand, zodat jullie het zelf ook kunnen maken. Kijk maar eens bij “Om te printen“!

klein200_3646


Op de print is het envelopje te vinden. Print het op wit papier, knip het uit, vouw het en lijm het vast! Ook kun je een velletje uitknippen om een leuke tekst op te schrijven en deze opgevouwen in het envelopje te stoppen. Het envelopje kun je meesturen met je post als kleinigheidje en natuurlijk ook vullen met wat je zelf maar kunt verzinnen.

klein200_3640

Heb je geen printer of niet zoveel zin om zelf aan de slag te gaan? Dan is er gelukkig ook genoeg kleins te koop in webshops wat nét zo schattig is. Zoals deze leuke Parijs-envelopjes met bijpassende kaartjes, verkrijgbaar bij PostpapierEnzo.

klein200_3647
klein200_3651

Heb je de mini knutselsmaak te pakken? Hier is nog een leuke DIY mét printable te vinden om mini-ansichtkaartjes te maken.
http://content.photojojo.com/diy/make-the-worlds-smallest-photo-postcard/

Heb je nou een erg leuke envelop, een leuk kaartje of een leuk plaatje waar je wel een kleine uitvoering van zou willen? Lege deze dan onder een kopieermachine en gebruik de verkleinfunctie! Kopieer naar stevig of gekleurd papier en je kunt van alles omtoveren tot klein en schattig.

Veel knutselplezier!
Liefs,
Kim