Tags

,

Lieve lezers,

Zoals jullie misschien hebben gemerkt is er deze week nog geen nieuw logje online gekomen op de Postfabriek. Soms dan loopt het zo dat, zelfs al ben je met z’n drietjes, er ineens zoveel tegelijk gebeurt dat je zelfs de allerleukste dingen even moet parkeren. Meestal is er altijd wel één van ons die de boel dan draaiende kan houden, maar nu is dat even niet het geval.

Maar, geen zorgen: de redenen dat we het druk hebben variëren van heel leuk tot een stuk minder leuk, maar zijn allemaal tijdelijk. We nemen even een kleine adempauze zodat we die kunnen gebruiken om weer een voorraadje met leuke logjes te maken en over twee weken weer vrolijk verder te gaan waar we waren gebleven. Dus na een jaar lang wekelijks tenminste twee logjes te hebben geplaatst, zijn ook wij toe aan een korte vakantie. We zijn er dus even tussenuit voor een week of twee om straks weer fris en fruitig terug te keren met o.a. nog leuke winacties in het vooruitzicht!

In de tussentijd zijn er nog een heleboel oude logjes om weer eens in te snuffelen. Aan de rechterkant kun je een menuutje uitklikken met alle verschillende categorieën die er zijn of je klikt op een tag die je aanspreekt in de tagwolk, dan krijg je alle logjes met die tag. Of snuffel weer eens rond op onze Pinterest voor allerlei inspiratie!

Tot snel allemaal!
Liefs,
Ruchama, Nienke en Kim