Tags

, ,

Zoals jullie hebben gezien is er nog geen logje online gekomen, zoals wel gebruikelijk is in het weekend. De reden is dat we achter de schermen druk bezig zijn met het verhuizen van de site. Waar we nu nog op wordpress.com draaien, gaan we vandaag of morgen verhuizen naar ons eigen domein op http://www.postfabriek.nl (deze link verwijst nu nog door naar de wordpress.com site). We zitten nog bomvol ideeën voor de Postfabriek en deze verhuizing zorgt voor een stuk meer mogelijkheden op de website! De oude website blijft voorlopig online, dus heb je logjes onder je favorieten opgeslagen dan blijft de link gewoon werken.

Let op: indien je tijdens het verhuizen een reactie plaatst op de site, kan het zijn dat deze niet mee verhuist naar de nieuwe website!

Dinsdag verwachten we dat de verhuizing achter de rug is en willen we graag één van de dingen onthullen waar we mee bezig zijn geweest én informeren we iedereen over het nieuwe website-adres. Donderdag zijn we dan weer ouderwets terug met gelijk een héle leuke winactie.

Liefs,

Kim, Nienke en Ruchama