Tags

, , , , , , , , ,

Als we buiten onze eigen grenzen kijken, zijn er een hoop mooie en bijzondere postprojecten te vinden. Vanaf nu zijn deze projecten onder de categorie “Internationaal” allemaal terug te vinden! Er is namelijk zoveel leuks en moois!Zo ontdekte ik via Instagram het Scatter Love post project van Fat Mum Slim en Emmakate co. Zij ontwierpen en verkopen een pakketje met prachtige postkaarten met als doel een stukje liefde per post over de hele wereld te verspreiden, oftewel to scatter love. Op instagram worden verstuurde en ontvangen kaartjes gedeeld onder de hashtag #scatterlove.

Foto credits: Emmakate co en Fat Mum Slim

Foto credits: Emmakate co en Fat Mum Slim

Bij het lezen over het project werd ik gelijk geraakt door de liefde van de dames erachter die overal in doorklinkt. De mooie foto’s, de kleurrijke ontwerpen en het succes van het project in 2013. Zo werden er in 2013 maar liefst 1200 pakketjes besteld in 16 verschillende landen.

In 2013 verspreidde de liefde zich over 16 landen in de wereld

In 2013 verspreidde de liefde zich over 16 landen in de wereld. Bron foto: Emmakate co

Emma Kate (Emmakate co) en Chantelle (Fat Mum Slim) kwamen op het idee doordat zij beiden gek zijn op het versturen en ontvangen van postkaarten. Die liefde wilden ze graag met anderen delen. En hee, dat klinkt bekend! Want het delen van liefde voor post is precies ook onze drijfveer achter de postfabriek. Ik besloot dan ook om een pakketje kaarten te bestellen en toen ik ze ontving wist ik het zeker: dit wil ik ook aan jullie laten zien! Want wat een mooi en liefdevol pakketje ontving ik in mijn brievenbus!

Verpakking van de scatterlove postkaarten

Uit een bubbeltjesenveloppe haalde ik dit blijmakertje

Uit de enveloppe haalde ik een pergamijnen cadeauzakje met daarin een doosje én allemaal fijne confetti!

Scatterlove doosje met confetti

Het doosje zelf is al prachtig

Mapje scatterlove kaarten open

In het mapje krijg je zelf al meteen een complimentje 😉

De uitleg over het project staat in het mapje ook nog eens duidelijk beschreven.
Tekst in mapje scatterlove

Uitleg over het scatterlove project in het mapje

Uitleg over het project in het mapje

De kaarten zijn stuk voor stuk prachtig, wat ik het beste kan laten zien met een paar foto’s die de dames zelf gemaakt hebben. Ik laat ze niet allemaal zien, want ik wil mensen die ze gaan bestellen of ontvangen niet alle plezier van de verrassing ontnemen 😉

Credits foto: Emmakate co & Fat Mum Slim

Credits foto: Emmakate co & Fat Mum Slim

Credits foto: Emmakate co & Fat Mum Slim

Credits foto: Emmakate co & Fat Mum Slim

Natuurlijk wil ik zelf ook graag de liefde verspreiden. Kan jij of iemand die jou dierbaar is dus wel een kaartje gebruiken, laat dit dan weten in een mailtje aan postfabriek@gmail.com tav Kim (vergeet niet een adres erbij te vermelden). Als er een toepasselijk kaartje tussen de scatterlove postkaartjes zit, stuur ik deze misschien wel aan jou of in opdracht van jou aan iemand anders! (let op: ik verstuur dan dus een persoonlijk beschreven kaartje, het is geen winactie! Ik heb natuurlijk ook maar beperkt kaartjes, dus bij veel reacties kies ik uit op wie ik welk kaartje het meest van toepassing vind.) Ontvang je een kaartje? Vergeet deze dan niet te laten zien op Instagram, Facebook en/of Twitter met de hashtag #scatterlove.

Je kunt natuurlijk ook gewoon zélf een pakketje kaartjes bestellen. Dit kan via de webshop van Emmakate co. Een pakketje kost $20,00 (let op: dollarprijs!) en je kunt betalen via Paypal of creditcard, er komen nog verzendkosten bij. (Nog een leuke toevoeging, bij mijn bestelling ging wat mis waarna ik een persoonlijk mailtje kreeg van Emma Kate om het op te lossen. De vrouwen achter dit project zijn ook écht heel lief!)

Liefs,
Kim

PS. Ken jij meer van dit soort leuke of bijzondere postprojecten? Tip ons via postfabriek@gmail.com !