Tags

, , , , , , , , , ,

Allereerst wensen we jullie natuurlijk een fijne Valentijnsdag op deze 14 februari. We hopen dat jullie lieve en leuke kaartjes mogen ontvangen in de bus. Wij delen vandaag graag weer onze laatste nieuwtjes met jullie, lees je mee?

Fijne Valentijnsdag

Fijne Valentijnsdag!

Zo laten we twee nieuwe kaartseries zien die uitgebracht zijn door Hallmark, delen we een bijzonder mailtje van een lezeres met jullie, hebben we een theetip, heeft HEMA weer nieuwe kaarten en geven we een kleine samenvatting van de leuke “niet plakken maar kussen”-actie van PostNL.

Beesten met een boodschap
Lezeres Elselies stuurde ons een mailtje om haar ansichtkaartjes onder de aandacht te brengen. We krijgen wel eens vaker zulke mailtjes en kunnen helaas niet álles laten zien, maar dit mailtje was wel heel bijzonder. Elselies heeft namelijk zelf kaartjes ontworpen om te verkopen, met wel een heel bijzonder doel voor de opbrengsten! Het plan van Elselies en haar man is namelijk om mét hun twee kinderen in Augustus te verhuizen naar Zuid-Afrika om daar vrijwilligerswerk te gaan doen in een sloppenwijk! Om dit te kunnen realiseren zeggen zij hun baan op tegen die tijd, wat dus betekent: geen inkomsten! Er wordt daarom nu heel druk gespaard bij Elselies en dit wil zij onder andere doen door haar ansichtkaartjes te verkopen. Natuurlijk helpen wij haar graag een handje, door haar kaartjes bij jullie onder de aandacht te brengen. Een set bestaat uit 5 ansichtkaartjes van goede kwaliteit. Een setje “beesten met een boodschap” kost €5,95 en voor 2 setjes betaal je €10,-. Je kunt ze bestellen via het contact formulier op de website van Elselies.

Kaartjes Beesten met een Boodschap Elselies

De vijf kaartjes die Elselies heeft ontworpen

Elselies was bovendien zo lief om ons drie setjes met kaarten te sturen die we zelf mochten houden of weg mochten geven. Omdat we het leuk vinden om onze lezers blij te maken, hebben we besloten dat we twee setjes weggeven aan jullie. Je kunt kans maken op een setje op onze facebook-pagina!

De plannen van Elselies en haar gezin, Beesten met een Boodschap

Lees alles over de plannen van Elselies en haar gezin

Nieuwe kaarten bij HEMA
Als je ons volgt op facebook heb je deze foto’s al voorbij zien komen. Nienke spotte namelijk weer leuke nieuwe kaartjes bij de Hema!

Nieuwe kaartjes van de HEMA

Nieuwe kaartjes bij de HEMA

Nieuwe kaartjes bij de HEMA

Kaartjes van de HEMA die Nienke kocht

Nienke kocht zelf ook een aantal van de nieuwe HEMA kaartjes

Hallmark kaartenseries So Cute en Melli Mello
Van Hallmark ontvingen we vier kaartjes om onder de aandacht te brengen dat zij twee nieuwe kaartenseries hebben uitgebracht. De kaartenserie So Cute bestaat uit romantische en bloemige ontwerpen met zoete kleurtjes. Iets te zoet voor onze smaak, maar de échte zoetekauw doe je er zeker een plezier mee. 

Hallmark So Cute kaarten

Kaarten uit de So Cute serie van Hallmark

De serie Melli Mello maakt gebruik van vele dierenprintjes en felle kleuren. Wij zijn in elk geval al erg fan van de tekst op het onderste kaartje uit deze serie, want délen is nu precies wat wij graag doen met jullie en met elkaar.

Hallmark Melli Mello

Hallmark kaarten uit de Melli Mello serie

Wij vinden de kaartjes allemaal wel héél erg druk en veel, maar dat komt natuurlijk ook omdat wij graag zelf nog een persoonlijk tintje toevoegen aan een kaart en daar met zulke kaarten weinig ruimte voor is. Zoek je juist een kaartje waar je zelf niets meer aan toe hoeft te voegen, is deze serie zeker wat voor jou. Want wat wel erg leuk is, is dat de ontwerpen ook doorgevoerd zijn aan de binnenkant van de kaart en op de enveloppen.

Binnenkant Melli Mello kaarten Hallmark

Ook de binnenkant van de Melli Mello en So Cute kaarten van Hallmark zijn bedrukt

De wenskaarten kosten €3,45 per stuk en zijn te koop via Hallmark.nl of verkooppunten zoals Primera, The Read Shop, AKO, Cigo, Vivant en de betere wenskaartwinkel.

Thee in de aanbieding
We hebben met regelmaat thee als meestuurcadeautje getipt en bij Ekoplaza zijn nu erg leuke meestuurtheetjes in de aanbieding. Een doosje kost van 11 t/m 17 februari geen €3,49 maar €2,49. Voor een logje over thee themapost kijk hier.

Thee in de aanbieding bij Ekoplaza

Thee in de aanbieding bij Ekoplaza

Niet plakken maar kussen
Als lezer van de Postfabriek kán het je niet ontgaan zijn. Op 13 februari mocht heel Nederland hun Valentijnskaart frankeren met een lippenstiftkus, in plaats van een postzegel. Wij vonden het een gewéldige actie van PostNL. Een actie die de post weer wat leuke, positieve aandacht oplevert. Natuurlijk zijn wij zelf ook aan het kussen gegaan. Voor wie ons niet volgt op Instagram, delen we hier nog graag onze kusfoto’s!

Niet plakken maar kussen Nienkes foto

Nienke bracht de kusactie onder de aandacht bij al haar volgers

Kim omringde zich met kusjes voor Valentijn

Kim omringde zich met kusjes bij het schrijven van de Valentijnskaarten

Kims stapel met gekuste kaarten voor Valentijnsdag

Kims stapel met gekuste kaarten

Kusselfie Ruchama

Een echte kusselfie van Ruchama

Kuskaartjes van Ruchama via de Niet plakken maar Kussen actie van PostNL ter ere van Valentijnsdag

Allemaal gekuste kaartjes van Ruchama

Oja, en op bij PostNL deden ze ook gezellig mee 😉 Op Instagram vindt je een héle verzameling leuke kusfoto’s onder de hashtag #nietplakkenmaarkussen.

Ook bij PostNL kusten ze vrolijk mee voor de niet plakken maar kussen actie ter ere van Valentijnsdag

Ook bij PostNL kusten ze vrolijk mee. Bron foto: PostNL Instagram account

Hebben jullie nog enveloppen gekust?

Liefs,
Kim