Het zal vast niet onopgemerkt zijn gebleven dat het de afgelopen week stil is gebleven op de Postfabriek. Op zaterdag en woensdag is er geen blogje online gekomen en ook deze zaterdag staat er geen blogje ingepland.

De reden is dat de vader van onze lieve collega Nienke afgelopen weekend is overleden. Zoals jullie begrijpen, is dat iets wat op dit moment alle aandacht van Nienke vraagt. Voor Ruchama en mij betekent dit ook even een Postfabriek-pauze, want de Postfabriek zijn we met z’n drietjes. Voor onbepaalde tijd is het daarom even stil op de Postfabriek, maar natuurlijk komen we echt wel weer terug met blogjes!

Omdat de gebeurtenis voor Nienke heel privé en persoonlijk is, niet iets om met heel internet uitgebreid te delen, is het niet mogelijk te commenten op dit bericht. We willen jullie vragen om ook op facebook geen openbare berichten achter te laten. Wil je graag iets laten weten, doe dit dan via een mailtje of privé bericht.

Liefs,
Kim