Tags

, , , , , ,

17

op bovenstaande stijl kaartjes van Studio Inktvis werd ik spontaan verliefd

Soms word je op slag verliefd op een bepaalde stijl en word je zo blij van het kleurgebruik, de teksten en de illustraties. Dat is precies wat er gebeurde toen ik een aantal maanden geleden voor het eerst een door Studio Inktvis ontworpen ansichtkaart zag. Wat een leuke kaarten! Helaas voor mij zag ik de kaarten op een Belgische webwinkel en vind ik buiten Nederland bestellen zo onvoordelig door de dure verzendkosten. Al snel zag ik ze voorbij komen bij andere postliefhebbers op Instagram en een aantal weken later vond ik zo’n vrolijk kaartje in mijn brievenbus. Het toeval wil dat ik vlak daarna een nieuwe volger-melding op Instagram had van… ja, Studio Inktvis. Nog nooit van gehoord maar zo nieuwgierig als ik ben nam ik een kijkje op haar Intagram account en werd blij. “Hé, dit is de ontwerpster van die leuke kaarten!” en kwam via het account van Mary Ann al snel uit in de webwinkel. Ik geloof niet in toeval dus bestelde ik een stapel van die fijne kaarten!

DSC_1919

vrolijke zomerse postkaarten!

Studio Inktvis dus, een veelzijdig grafisch design en website ontwerp buro! Je kan bij ze terecht voor huisstijlen, logo’s, posters en alle soorten kaarten. Naast hun eigen collectie ontwerpen ze ook op maat trouw-, geboorte- of wenskaarten. Ik als postliefhebber en iemand die heel regelmatig kaartjes verstuurt moet me een beetje schamen dat ik tot voor kort nog niet van Studio Inktvis had gehoord. Veel te zonde ook, om dit leuke merk niet te kennen want de kaarten van Mary Ann zijn speels, kleurrijk, vrolijk en hebben regelmatig leuke quotes. Daarnaast kan ik creativiteit en originaliteit ontzettend waarderen en dit vind je zeker terug in de door Studio Inktvis ontworpen kaarten. Een waar feestje om te versturen, te ontvangen of gewoon in je kaartenmolen te hebben staan!

mijn bij Studio Inktvis bestelde kaarten

mijn bij Studio Inktvis bestelde kaarten

DSC_1960

 

Mijn favoriete stijl postkaarten zie je wel terug in bovenstaande foto’s van mijn bestelling maar de collectie postkaarten van Studio Inktvis is heel divers. Naast alle kaarten die je al in dit logje voorbij ziet komen, is de collectie postkaarten en wenskaarten in de webwinkel nog veel groter. Voor elke gelegenheid en voor elke ontvanger zit er wel een kaartje bij. Voor je zus, de bruiloft van je beste vrienden, je geliefde, de buurman die voor het eerst vader wordt, je eigen vader of voor je collega die met pensioen gaat. Je kan iedereen verblijden met een kaartje!

18

mooie quotes op postkaarten

110

‘Happy I Do day’ is toch een geweldige uitspraak!?

19

Zelfs aan de aanstaande vaders wordt gedacht!

DSC_1947

Lupa & ik zijn het eens met deze quote!

Lupa & ik zijn het eens met deze quote!

Oh en weet je waar ik ook zo blij van word? Als een ontwerper postkaarten met een leuke achterkant maakt. Dan krijg je van mij echt bonuspunten! Het is zoiets simpels maar het staat zo mooi en vrolijk. Deed elke ontwerper dat maar met zijn of haar postkaarten! De kaarten zijn op mat stevig papier gedrukt waardoor ze fijn te beschrijven zijn.

Om teleurstelling te voorkomen, deze leuke achterkanten zitten alleen op de HIP kaartenlijn. 

DSC_1956

Zelfs de achterkanten zijn leuk!

DSC_1955

 

Mary Ann stopt haar ontwerp talent niet alleen in te leuke ansichtkaarten maar ook in wenskaarten (de Valentijnscollectie is ge-wel-dig. Is het alweer Valentijnsdag!? Gelukkig kan je ze op één na het hele jaar door versturen!), posters en sinds kort ook een vrolijke verjaardagskalender. Allemaal te koop in haar eigen webwinkel. Onze belgische lezers kunnen voor de postkaarten ook bij VierPapier.be terecht met voordeligere verzendkosten.

de mooie Valentijns wenskaarten

de mooie Valentijns wenskaarten

Winactie + Kortingscode

Na het zo verliefd te zijn geworden op dit merk stuurde ik heel brutaal Mary Ann een mailtje. Dat er een logje over deze postkaarten zou komen stond al vast maar om jullie, onze lezers, blij te maken met een winactie of een kortingscode zou wel erg leuk zijn. Dat Mary Ann net zo gek is op kaarten versturen bleek wel uit haar enthousiaste reactie. Om mensen meer kaartjes te laten sturen opperde ze niet alleen een te leuke winactie maar ook nog een kortingscode. Jeej!

Nu is het klaar met mijn gejubel hoor, hoog tijd om uit te leggen hoe je mee kan doen aan de winactie!

Let op! De Winactie is 10 x gebruikt en niet meer geldig. Alleen de kortingscode is nog geldig, t/m 31 augustus 2015.

 

 

Bestel minimaal 10 postkaarten en je beste vriendin krijgt dezelfde kaarten gratis!

Voor tien lezers is er een leuke actie! Ga naar de webwinkel van Studio Inktvis en koop minimaal 10 postkaarten. Vul als kortingscode ‘POSTFABRIEK’ (niet meer geldig!) in en zet bij ‘opmerkingen’ en het adres van je beste vriendin. Jij krijgt je bestelde kaarten thuisgestuurd en je beste vriendin vindt diezelfde kaarten in haar brievenbus, maar dan helemaal gratis!

Vul onder het kopje coupon, de kortingscode in

Vul onder het kopje coupon, de kortingscode in

Let goed op de volgende voorwaarden voor deze actie: 

  • De code ‘POSTFABRIEK’ kan door tien mensen worden gebruikt
  • Je moet minimaal 10 postkaarten bestellen
  • Indien de postkaart niet meer op voorraad is kiest Studio Inktvis een alternatief voor de vriendin
  • Deze actie is niet geldig op de wenskaarten, kalenders of posters
  • Ook mag de actie niet gecombineerd worden met andere acties

Tot en met Augustus 15% korting op je bestelling bij Studio Inktvis

Helaas, ben je te laat met de leuke actie voor jou & je beste vriendin… dan is er altijd nog de kortingscode! Je kan de code ‘POSTFABRIEK15%’ vanaf vandaag en de gehele maand augustus gebruiken dus tijd zat om je bestelling bij elkaar te zoeken! Het leuke van deze kortingscode is, dat deze wel geldig is op de mooie wenskaarten, posters en de kalender.

DSC_1926

Ik wil Mary Ann bedanken voor de ontzettend leuke actie en ga zelf ook weer even neuzen tussen al die leuke postkaarten, want ik heb gisteren al een stapeltje op de post gedaan. Hoog tijd om mijn kaartenmolen weer aan te vullen met al dat leuks hihi.

Je kan Mary Ann volgen op Instagram onder ‘Studio_Inktvis‘, hier laat ze een kijkje achter de schermen zien en word je regelmatig verblijdt met mooie plaatjes!

IMAG6879_1

Liefs, Ruchama