Tags

,

We zijn er weer en dat willen we meteen vieren met een kleine winactie. Iedereen kent de kaarten wel van Hallmark, ze hebben echt voor elk iets wils. De afgelopen tijd hebben we een paar keer kaarten mogen ontvangen uit nieuw uitgebrachte kaartenlijnen, maar ook gewoon om ons mee te verrassen. En die blijdschap delen we graag met jullie. Daarom hebben we de kaarten opgespaard en drie setjes van drie kaarten samen gesteld, om weg te geven! Drie winkansen dus!

Hallmark winactie alle kaarten

We geven 3×3 kaarten van Hallmark weg

Lees gauw verder hoe je kans kunt maken!

Wat kun je winnen?

SETJE 1:

Hallmark wijactie kaarten setje 1

Hallmark winactie kaarten setje 1

SETJE 2:

Hallmark winactie kaarten setje 2

Hallmark winactie kaarten setje 2

SETJE 3:

Hallmark winactie kaarten setje 3

Hallmark winactie kaarten setje 3

Hoe doe je mee?

Meedoen is heel simpel! Laat in een reactie in dit blogje weten welk setje kaarten je zou willen winnen en waarom. Je kunt mee doen tot dinsdag 15 september 18:00. Dan maken we in de avond de drie winnaars bekend. Let op: vul bij je reactie een geldig mailadres in, zodat we contact me je op kunnen nemen als jij degene bent die wint.

De winnaars zetten we onderin dit blogje en plaatsen we op Facebook.

Deze winactie is gesloten! De winnaressen zijn: Nienke (setje 1), Angela (setje 2) en Ellen (setje 3). De dames hebben inmiddels een mail ontvangen.

Succes!

Liefs,
Kim